Günlük Sütte Hangi Markayı Tercih Ediyorsunuz?

Kodla Büyü
aoc tercih ediyorum ama günlük sütlere de antibiyotik katılıyor deniliyor hangisine güeneceğimizi şaşırdık

Sek, Aoç, Sütaş Bu sırayla. Bilemiyorum ki bu sütler bozuluyor. O yüzden iyidir diye umut ediyorum.

Kasabada çalışıyorum, temizliğine güvendiğim bir öğrencimden ortalama haftada 5lt süt alıyorum yoğurt , tatlı yapımı ,içme amaçlı kullanıyoruz. Böyle bir imkanı olan herkese de tavsiye ederim hem sağlıklı hem lezzetli oluyor.

illaki ambalajlı kullanmak istiyorsan pınar alın.bir müfettis(gıda fabrikalarını inceliyor) arkadas en iyi tesisin pınarda oldugunu söyledi.

Konya, çayırbağı. 1,25 TL, poşet ambalajda, bol yağlı, katkısız, lezzetli.
Hergün kaymağını ayrıca tüketiyoruz. Yoğurduda harika oluyor.
Konnyadaysanız köy sütünden daha iyi bence.
çünkü konyadaki köylüler sütlerindeki yağları çekip sonra satıyorlar.
yukarıdaki söylenen markalarıda aldım ancak çayırbağı harika.
genelde köyden gelen açık sütleri alırdım veya ovasütün günlük sütünü alırdım.
konyada hayvancılar sattıkları sütlerden yağlarını çekip sütün posasını satıyorlar.

ibrahim_sadece' Alıntı:
illaki ambalajlı kullanmak istiyorsan pınar alın.bir müfettis(gıda fabrikalarını inceliyor) arkadas en iyi tesisin pınarda oldugunu söyledi.

pınarın %100 dana diye sattığı sucuklar karışım çıktı.
pınarı hayatımdan sildim.
pınarın yeşil kutusunada, reklamınada inanmıyorum artık.

millete dana eti diye işkembe, hindi, dana karışımını yediren pınarı almayın, ve güvenmeyin bence.

Musa abinin sütü. Arabamla evine gidip alırsam 1.25.

Marketten almak zorunda kaldığımda: sütaş ve ülker içim.

if ($sut && $yogurt && $peynir == 'yorsan')
{echo "Doğru Yerdesiniz"; }
else
{$sorgu = mysql_query("SELECT * FROM sut_urunleri WHERE marka like 'Yörsan'");
echo"Yörsan aramaya devam...";}

Can sıkıntısı işte..

sütaş günlük süt;
sadece sütaş marka ürünlerde üretim tarihi yazar
diğerlerinde son kullanma tarihi yazar

Tanıdığım kendi çocukluğumdan beri süt aldığımz yerden güvenerek açık süt alıyorum. Kendi yoğurdumu kendim yapıyorum. Hazır yoğurtlardan hoşlanmıyorum. Paket süt almak zorunda olduğum dönemlerde yaklaşık bütün markaları denedim sütünden yoğurt yapabildiğim 2 paket süt oldu.
1. dimes 2. dost süt.
en doğal süt bunlar olduğunu düşünüyorum. Diğer paket sütlerle yoğurt mayaladığımdda sakız gibi uzuyor yoğurt. deneyenler varsa bilirler.

Sütaşın ürünlerinin temziliği hijyeni kontrollerinin çok iyii olduğunu birebir oraya kontrol eden kişilerden öğrendim. çocuklara meyveleri yoğurt hüptürük gibi ürünlerinden arada alıyorum. danoneden amannnnnn uzakk durun derim.

BBNET
Geri