güncellendi: host domainle alakalı konu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.
Artık," Kebirhosta ne oldu" gibi bir başlık gereksiz olduğu için başlığı düzelttim.
Bu başlığı açma nedenim şuydu: Bir başka şirket tarafından barındırılan bir sitemi nasıl kebirhost üzerinde barındırabiliriz şeklinde destek birimine soru sormuştum. Bu konu ile olumlu ya da olumsuz ilgili hiçbir cevap yazmadılar. Acil cevap beklediğim böyle bir zamanda 10 gün kadar bu sorum cevapsız kaldı. Zaten bu süre zarfında ben farklı bir çözüm bulmuştum bile.

İşte böyle arayıp ulaşamamam bana bu başlığı açtırmıştı. artık Kebirhosta ne oldu gibi bir başlık gereksiz olduğu için düzeltiyorum. Sonradan farklı konularda iletişim kurdum.Ama bu konu hakkında cevap yazmamalarından dolayı hiçbir özür dilemediler.

Bu özel olay dışında, genel olarak ilgilerinden memnunum. Bu fiyata başka alternatif bulsam, bırakmayı o zaman düşünürüm belki :))

Bu başlıktaki yazım şu şekildeydi:
Sorularıma birkaç saat içerisinde cevap veren firma, yaklaşık bir haftadır sorularıma cevap vermiyor.
9 şubatta tüm telefonları aradım cevap verilmedi.
Aksi giden birşeyler var gibi ama...Bilgisi olan var mı?
Gönlüm her yönüyle kaliteli hizmet veren bir şirketin hizmetine devam etmesini arzuluyor.İnşallah geçici bir ulaşılamama durumudur.
.

Re: kebirhost'a ne oldu?

hocam türkiyedeki hosting şirketlerinin genel durumudur bu, özellikle de tek kişi veya iki kişi çalışanlılarda. ancak kebirhost konusunda bilgim yok.

istisnai bir durum vardır hocam. 9 şubat dündü zaten. eminim çok yakın zamanda dönerler sana. 2 yıldır kebirhostla çalışıyorum hiç yüzüstü bırakmadılar beni

Ben de 1 Ocak 2011 tarihinden beri Kebirhost ile çalışıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Telefonlara cevap verme konusunda haklı olabilirsiniz, genellikle ulaşamayabiliyorsunuz, lakin, e-posta ile destek hizmetleri kesinlikle çok hızlı. İsmail Bey her konuda size yardımcı olmaya çalışıyor. Joomla konusunda kendisinden ayrıca destek de isteyebilirsiniz( Yaptığım telefon görüşmelerinden birisinde kendisiyle bol bol konuşma fırsatım olmuştu bu konuda )...

bbayer hocam benim de merakım, hiç böyle bir durumla karşılaşmamamdan kaynaklanıyor.
Şuana kadar hemen geri dönmüşlerdi.
Ancak bir haftadır eposta gönderdim, kendi sitesinden mesaj attım, telefonla aradım fayda etmedi...

Gönlüm her yönüyle kaliteli hizmet veren bir şirketin hizmetine devam etmesini arzuluyor.İnşallah geçici bir ulaşılamama durumudur.

Benim hala sorumu cevaplamadılar.
Sorularına cevap alan var mı?

Hocam aynı durum benim de başıma geldi.
Soruyu sordum 2-3 gün geçti tık yok. Ondan sonra kızdım. Yalandan 1 tane mesaj attılar. Süresi bitsin değitirecem.

Normalde niobeweb ile çalışıyorum. Destekleri çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim.1-2 dakikada hemen cevap veriyorlar.

valla gerçekten kaliteli firma 2 yıldan fazla çalıştım ama şu an başka bir firmaya geçtim. Destek v.b konusunda iyi kebirhost ama fiyat bakımından oldukça pahalı + site büyüdükçe sistem agırlaşıyor. Bir yere kadar kebirhost bence

baris_75' Alıntı:
valla gerçekten kaliteli firma 2 yıldan fazla çalıştım ama şu an başka bir firmaya geçtim. Destek v.b konusunda iyi kebirhost ama fiyat bakımından oldukça pahalı + site büyüdükçe sistem agırlaşıyor. Bir yere kadar kebirhost bence

hocam kebirhosttan daha hesaplı önerebileceğiniz ve iyi destek veren firma varmı, sizin kullandığınız.

Konuya google da denk gelince şaşırdım.Benim de kebirhost firmasında sitelerim var.Sitelerime joomla, wordpress gibi sistemleri kurmaları için mail yolladığımda işlemi yapıp cevap veriyorlar.Hem sitelerinde kötü durumlarda bile 14 saat içerisinde destek garantisi verdikleri yazıyor.2 gün cevap vermeme gibi bir durum olduğunu sanmıyorum ama öyle bir durum varsa ücret iadesi isteyebilirsiniz, hakkınızdır bence.

Yine de tekrar ediyorum benim bayilik hesabıım var ve günlerce cevap alamdığım hiç olmadı.Acaba siz talepte sanmıyorum da argo bir kelime mi yazdınız.Belki bu nedenle cevaplanmamıştır :)

Valla kebirhost un bana verdiği hizmetten sonra bu yazıyı cevaplamazsam içim rahat etmezdi.Şimdi bu linki sitelerinden yetkililere de ilettim.Belki sahibi cevap yazar.

BBNET
Geri