gözlerim bozuldu sanırım arkadaşlar bir bakar mısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inikat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
I

inikat

Misafir
skoda nın yeti modelini sık görmeye başladım son zamanlarda merak ettim fiyatı nedir diye. hem sitesinden 2012 yılı fiyatlarına hem de haliyle sahibinden sitesindeki ikinci el fiyatlarına baktım ne durumda sıfırı ikinci eli diye
şu alttaki linklerden bir bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum fiyat farkını :D

buyrun kendi sitesi
http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistes ... r&KatID=19

bu da sahibinden sitesindeki ilan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 4065/detay

ikisi de aynı Ambition 1.6 TDI CR 105 HP

Sanırım adam çok önemli bir şahış. Arabayı o kullandığı için birde manevi değeri var. :D

Arkadaş abartmış şu an sıfır fiyatları çok uygun
Hocam bende de Ambition 1.6 tdi var. İyiki de almışım diyorum. Çok memnunum. Özellikleri saymakla bitmez. Volkswagen kalitesi kendini gösteriyor. Sınıfının en az yakan ve çevreye en az zarar veren araçlardan birisi. Kesinlikle tavsiye ederim. Eşdeğerindeki araçlardan özellik olarak üstün. Qashqai ve Rav4 den fiyat - performans açısından çok üstün.

altın aksesuarları vardır,
jant, teyp, gps,
Belki kişiye özel üretimdir,
koltukları deridir. :puhaha:

cyberstar' Alıntı:
Arkadaş abartmış şu an sıfır fiyatları çok uygun
Hocam bende de Ambition 1.6 tdi var. İyiki de almışım diyorum. Çok memnunum. Özellikleri saymakla bitmez. Volkswagen kalitesi kendini gösteriyor. Sınıfının en az yakan ve çevreye en az zarar veren araçlardan birisi. Kesinlikle tavsiye ederim. Eşdeğerindeki araçlardan özellik olarak üstün. Qashqai ve Rav4 den fiyat - performans açısından çok üstün.

skoda vw grubu tarafından satın alındıktan sonra sınıf atladı bence. çok kaliteli ama vw gen uygun fiyatlı araçlar üretiyorlar. jetta fiyatına passat araba alıyorsunuz keyfini sürüyorsunuz diyebilirim. ben de 2006 polo var 100 000 km de şuan. lpg li. 2 haftalık bir oğlum var ve araç bagajı yetmiyor. büyük bagajlı bir araç almayı düşündüğüm için araç bakıyorum çok da sık görmeye başladım yeti yi merak ettim fiyatlarına bakarım dedim sahibinden deki ilanı görünce şaşırdım. araç 50 000 km de sıfırından 3 bin tl daha pahalı.
Ambition modeli gayet uygun fiyat olarak da kalite performans olarak ta.
Takipteyim :)

sizmi yanlış bakıyorsunuz ben mi yanlış görüyorum. YETI GREENLINE Ambition 1.6 TDI CR 105 HP kampanya fiyatı 56.190. Sahibinden deki fiyatı 55.000.....

saçmalamışlar ..alan insan varsa hiç oksijen yakmasın gübre olsun..

evet arkaşlar yanlış görmüyorsunuz. vw ve skoda da çok büyük talepler olduğundan almak istediğiniz araç için en az 6 ay sonraya gün veriyorlar. haliyle aracı hemen almak isteyenlerde araç temizse 2. eline o paraları veriyorlar. örneğin passat ın 2013 confort dizeli kendi sitesinde 73.300 iken sahibinden de bakarsanız 74.500 - 75.500 tl fiyatlarla satılıyor. şu anada bende vw araç almak istiyorum ve daha sipariş listesine bile giremedim.

bu arabaya 40bin bile vermem. araba dediğin şoför koltuğuna oturduğunda paranın hakkını verecek. araba da iç tasarım da yok dıştan da bi albenisi de yok. az yakmış o kadar da önemli değil bence ama tercih meselesi tabi herkesin bi zevki var

BBNET
Geri