senjizu' Alıntı:Benim karşı komşum doğuştan görme engelli. Metin Şentürk'ün de sınıf arkadaşı. O kullanıyor jaws programını. Hemde nasıl kullanmak... adam benden iyi kullanıyor desem abartı olmaz. program herşeyi sese çeviriyor. Zaten monitörü falan yoksadece bazen beni çağırıyor arıza durumlarında, ben gidince bi monitör bağlamak zorunda kalıyorum.
bikeresinde monitörü kapatıp bende onun gibi kullanayım dedim ama olmadı....
Her neyse sonuç olarak onda var ve **** lı olarak kullanıyor. Ondan isteme durumum olabilir. Siz ne için kullanacaksınız? Birde bu program kululunca bazı özel ayarlar yapılması gerekiyor. O ayarları bilmiyorum. Ben format attığım zaman o komşumun yine görme engelli bir arkadaşı var o gelip jaws kurulumunu yapıyor. Bende geçip onları izliyorum.
O zaman sizin işinizi bu site ve buradaki demolar halledecektir. http://www.brailleteknik.com/jaws.htmlmgkmgk' Alıntı:senjizu' Alıntı:Benim karşı komşum doğuştan görme engelli. Metin Şentürk'ün de sınıf arkadaşı. O kullanıyor jaws programını. Hemde nasıl kullanmak... adam benden iyi kullanıyor desem abartı olmaz. program herşeyi sese çeviriyor. Zaten monitörü falan yoksadece bazen beni çağırıyor arıza durumlarında, ben gidince bi monitör bağlamak zorunda kalıyorum.
bikeresinde monitörü kapatıp bende onun gibi kullanayım dedim ama olmadı....
Her neyse sonuç olarak onda var ve **** lı olarak kullanıyor. Ondan isteme durumum olabilir. Siz ne için kullanacaksınız? Birde bu program kululunca bazı özel ayarlar yapılması gerekiyor. O ayarları bilmiyorum. Ben format attığım zaman o komşumun yine görme engelli bir arkadaşı var o gelip jaws kurulumunu yapıyor. Bende geçip onları izliyorum.
Ben bir meslek lisesinde görev yapıyorum. Görme engelliler için web site nasıl tasarlanır öğrencilerime öğretmek istiyorum. Ancak bunları ancak bu program ile denerim diye düşündüm. Sadece ürettiklerimizi kontrol etmek için.
bilgisayarhocam' Alıntı:ben de çalıştım görme engelliler okulunda. Ankara mitat enç![]()