Görevlendirmelerdeki Yanlış Uygulamlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar özellikle Eğitici görevlendirmelerinde görevlendirmenin bitiş tarihi belli olmasına rağmen,resmi yazılar ve onay işlemleri sürekli gecikmektedir.Örneğin 31 Aralıkta görevlendirmeler sona erdi ve 10 gün geçmesine rağmen hala onaylar çıkmadı.Şimdi şunu çok merak ediyorum.Bir çok eğitici şuan görevlendirmeleri bitmesine rağmen çalışıyor kurumlarında.Acaba görevlendirmesi sonlandırılan bir kişi çalıştığı bu sürenin ek dersini nasıl alabilir veya kadrosunun bulunduğu okul müdürü neye dayanarak şuan çalışıyorsun gibi soru sorarsa nasıl bir cevap verecek..

Sayın hocam görevlendirmeleri yapan il görevlendirme tarihlerini resmi yazıda belirtiyorlar onun için rahat ol 31 aralıkta görevlendirmen bitmişse yeni görevlendirmen 1 ocak 30 haziran olarak çıkacaktır ve 1 ocaktan beridir çalışanlar ücretini alacak çalışmayanlarda müdürü yazarsa alacak yok hocam çalışmadın derse alamayacak.
Bazı illerde görevlendirmeler 1. dönem 2. dönem olarak çıkartılıyormuş.. Burdur mem görevlendirmelerini yaptı 1 ocak 30 haziran arasını kapsıyor.

hocam görevlendirme çıkarsa sorun yok ztn...birinin görevlendirmesinin çıkmadığını düşünün...ve bu kişi 10 gündür veya daha fazla kurumda çalışıyor okulda olması gerekirken..ozman okula nasıl hesap verecek?

Sayın hocam ilk görev süresinde görevini yapan kişileri tekrar görevlendiriyorlar ben daha çevremde kastetdiğiniz duruma düşen arkadaşımızı görmedim.

BBNET
Geri