görevlendirme müdür yardımcılarını görevden alma

Kodla Büyü
arkadaşlar bir ay önce okulda müdür yardımcısı olarak görevlendirildim ekders maaş bursluluk dahil bir çok işi zaten yaptığım için bende kabul ettim geçen hafta il milli eğitim müdürü okula geldi haber vermeden, ben ve diğer görevlendirilen müdür yardımcısı arkadaş kot pantolonlu olduğumuz için ilçe milli eğitim müdürünü arayarak bizi görevden almalarını söyledi oda bizim müdüre söylemiş müdürde istifamızı istedi bizde verdik.işin komik tarafı il milli eğitim müdürü geldiğinde müdür okulda bile yoktu ama olay bize patladı

Bizler hala görüntüye önem veriyoruz, beynimizin içine bir ayna konulsa da bu tarz idareciler! görebilseler :alkis: Hocam eminim onlar kaybetmiştir :-1:

süper olmuş, artık ekders maaş bursluluk dahil bir çok işi yeni görevlendirilecek kumaş pantolonlu arkadaşlar yapar :)

ben olsam bende görevden alınmanızı isterdim.
yıllarınızı koridorlarda, bilgisayar başında üç kuruş için katlanmanıza ve göbek yaparak gençliğinizi harcamanıza kıyamaz üzülürdüm. farkında değilsiniz ama çok büyük bir iyilik yapmış müdür. :) ders bitince çıkıp dışarıda nefes almak gibisi var mı?

zamanın behrinde başörtülülerle de çok oynanmıştı,
şimdi orta öğretimde bile serbest, şükür...

saidtr' Alıntı:
zamanın behrinde başörtülülerle de çok oynanmıştı,
şimdi orta öğretimde bile serbest, şükür...

Konu ile ne alakası var ?

Eleştirdiğiniz zihniyetten gram farkınız yok bence.

Tuzak kurulmuş olabilir. Bu işler böyle olmaz. Mobing, yetkiyi aşma vs vs. Her iki müdüre de hem hukuk hem idari davalar açılabilir.

Ortam biraz karışık bu sıralar yönetim boşluğu var. Sular durulduğunda ve tekrar eğitimde AB standartlarına uyum önem kazandıkça şu an boşluktan istifade azanların son kullanma tarihi geçmiş olacaktır.

BBNET
Geri