altintepebilisim' Alıntı:Okullara ilçeden yazı geldi hocam görev süresi dolan görevlendirme müdür yardımcıları hakkında. Okul müdürünüzle konuşuyorsunuz. Görevlendirmenizin uzatılmamasını istediğinize dair dilekçe veriyorsunuz. Müdürünüz ilçeye bir üst yazı yazıyor, müdür yardımcısının görev süresi şu tarihte doluyor tekrar görevlendirilmesinin yapılmaması diye, sizin dilekçenizi de ekliyor yazısına bu şekilde görevlendirmeniz son buluyor. Tam tesi durumda da yine dilekçe ile müdürünüze başvuruyorsunuz tekrar görevlendirilmek istiyorum diye, o da bu sefer görevlendirilmesinin tekrar yapılması diye yazı yazıyor ilçeye sizin dilekçenizi de ek yapıyor.
aransayes' Alıntı:Merhabalar, neden görevlendirmenizin uzatılmasını istemiyor musunuz?
Enterprise' Alıntı:Peki 2.5 aylık görevlendirme oluyor mu? Benimde bitti seneyi tamamlıyim diyorum dönem ortası bırakmak da olmaz gibi
ohen' Alıntı:Peki biz hiç dilekçe vermesek görevlendirme dolduğunda otomatik iptal olmaz mı. sonuçta uzatmak için dilekçe vermemiz gerekiyomuş. biz dilekçe vermeden uzatılabiliosa neden bizden dilekçe isteniyor uzatılması için.? kafam karıştı biraz![]()
Enterprise' Alıntı:Peki 2.5 aylık görevlendirme oluyor mu? Benimde bitti seneyi tamamlıyim diyorum dönem ortası bırakmak da olmaz gibi