görevlendirme formatöre tablet,eba'dan gelen cevap

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piyemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

piyemi

Aktif Üye
bu konu ile ilgili eba'ya yazdığım mesaj sonucunda aldığım cevap:
"Formatör öğretmenlere tablet verilmesiyle ilgili bir çalışmamız yok. Ancak okullarda bulunan yedek tabletlerden veya okuldan ayrılmış öğretmenlere ait tabletleri okul müdürünün insiyatifi ile kullanabilirsiniz." diye cavap geldi.
---
Yani okul müdürünüz izin verirse kullanabilirsiniz arkadaşlar.

Sorumlu kişiye verilmez ama herkese dağıtılır. Bu mantığa hayranım. Bir de şu "insiyatife" hayran oldum.

o zaman tabletimiz olmadığı için kullanmayı öğrenemedik dolayısıyla tamir bakım onarım envai çeşit sorularınızı tabletleri olanlara sorun deriz.

Bir dolu dinazor idareci kullanamadığı halde tablet sahibi oldu. Biz nasıl yardımcı olacağız böyle bunu düşünmüyorlar mı gerçekten? Sanki biz tabletle doğduk :oops:

bbneet02' Alıntı:
o zaman tabletimiz olmadığı için kullanmayı öğrenemedik dolayısıyla tamir bakım onarım envai çeşit sorularınızı tabletleri olanlara sorun deriz.
kişisel tepkiler yarardan çok zarar getirir hocam, btr olarak birlikte bu tepkiyi vermemiz gerekir, ama birlik olabileceğimizi pek sanmıyorum.

Ortak bir tepki koyabilsek süper olurdu

Derneğimiz bize ön ayak olabilir belki?

Hadi idareciler derse giriyor diye dağıtıldı da Rehber öğretmenlere bile verdiler

Görevlendirme formatöre yok diyor.
Vay arkadaş yav, o kadar öğrenci, öğretmen, idareciye var,
bu işlerin ameleliğini yapacak olana yok.
Anlayan varsa beri gelsin !!!

İlçe formatörü arkadaş rica etti, 2. dönem formatörlük alırsan Fatih dahilindeki bir okula görevlendirelim diye. Sırf tablet alabilmek için görev kabul etmedim. :P

kesın keskın zekalılar bunlar tablete kendını kaptırır dıer ıslerı dusunmez demıslerdır :verymad:

O aklı evvele sormak lazım: Kullanamadığım tabletin kullanımını öğretmene nasıl göstereceğim!

En güzel kendime özel en kralın Samsung Tablet almak kimseden olmayan özgürce kullanacağımız bir tabletimiz olur :++:

sarı_sarı' Alıntı:
Bir dolu dinazor idareci kullanamadığı halde tablet sahibi oldu. Biz nasıl yardımcı olacağız böyle bunu düşünmüyorlar mı gerçekten? Sanki biz tabletle doğduk :oops:
dinazormu :) çok iyi ya :)

cihazı kullanmadan,test etmeden,kurcalamada nasıl tablet hakkında bilgi sahibi olacak BT öğretmeni.UZaydan bilgi mi gelecek?

bbneet02' Alıntı:

bende katılıyorum :+1:

o tabletler ile ilgili çıkan sorunla ilgilenmem olur biter.. ben içeriğini nasıl kullanıldığını bilmeyeceğim ama rehberlik yapacağım :P tabletle ilgili bi sorun çıkarsa cevabım burhan altıntop'un o meşhur repliği olacak: "ben aslında yoğom yoh!!!"

Aynı komediyi geçen sen btr iken ben yaşadım o yüzden hiç şaşırmıyorum. Burda kocaeli b.bld. de 6-7 sınıflara tablet dağıttı. bir de onların sınıf öğretmenlerine. Bana gelip soruyorlar şöyle oldu böyle oldu. diye ben de bilmiyorum bilsem de söylemiyorum deyince bi öğretmen arkadaş "aaa gerçekten mi ya size vermediler mi böyle bişey olabilir mi" diye şaşırmıştı ben de olabiliyo valla fatih'te 200 den fazla tablet elimden geçti bana 1 tane gelmedi buna mı şaşırıyosun "demiştim

mutlucan' Alıntı:
bir de okulkdan ayrılan tableti bırakıyor mu o zaman

btr olduğum okulda mdr yardımcısına dedim aldım bi tablet ama ne faceye girer ne bir yere :) okul bilitişinde geri verilecek mi ? laptop gibisi yoh

Formatöre yok demiş BT rehber öğretmenine yok dememiş ya :) Formatör olanlar düşünsün arkadaş :)

yedeklem' Alıntı:
Aynı komediyi geçen sen btr iken ben yaşadım o yüzden hiç şaşırmıyorum. Burda kocaeli b.bld. de 6-7 sınıflara tablet dağıttı. bir de onların sınıf öğretmenlerine. Bana gelip soruyorlar şöyle oldu böyle oldu. diye ben de bilmiyorum bilsem de söylemiyorum deyince bi öğretmen arkadaş "aaa gerçekten mi ya size vermediler mi böyle bişey olabilir mi" diye şaşırmıştı ben de olabiliyo valla fatih'te 200 den fazla tablet elimden geçti bana 1 tane gelmedi buna mı şaşırıyosun "demiştim
Hocam yaşanmış bir örneğimiz var demek;
size ne tarz sorular geliyordu tabletle ilgili bunları paylaşabilir misiniz?

06Davut' Alıntı:
mutlucan' Alıntı:
bir de okulkdan ayrılan tableti bırakıyor mu o zaman

btr olduğum okulda mdr yardımcısına dedim aldım bi tablet ama ne faceye girer ne bir yere :) okul bilitişinde geri verilecek mi ? laptop gibisi yoh
Hocam yanlış anlamayın ama ben bu zihniyeti anlayamıyorum maalesef;

tablet bir eğitim aracıdır;
sıra,kitap,defter,cetvel gibi bir araçtır.
Sizin yada öğrencinizin ders kitabının içinden zagor karakterleri çıkıyor mu,
ders masanızda otururken burada zeytin-peynir yokmuş diye şikayet ediyor musunuz?
bu alet insanlar gitsin de okulda ders için kullansın okul dışında ders harici ihtiyaçlarını gidersin diye verilmemiş ki adı üstünde bir ders ARACI,

tabletle okul dışında bile FACEBOOK yada TWİTTER'e girilmiyor diye şikayet edenin,
Fizik ders kitabının içinden okul dışında bile FHM yada FANATİK BASKET yazılrı çıkmıyor bunu sadece fizik çalışalım diye mi verdiniz diye de şikayet etmesi gerekir. :)

BBNET
Geri