Görevlendirilen öğretmen, 'Ders Dışı Ek Ders'

Kodla Büyü

doganksk

Site Gezgini
http://www.memurlar.net/haber/225340/

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16. maddesinin 2. fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan öğretmenlerin, bu geçici görevleri süresince ders dışı eğitim çalışmasını yürütmelerinin mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir." açıklamasında bulunmuştur.

Re: FORMATÖR KURS FALAN AÇAMAZ!!

:o bugüne kadar açtıklarımız neydi yahuu
ama tabi öte yandan da mümkün olmayan bi şeyi mümkün kılmışız helal olsun bize :D

08.00: 17.00 arasında açılacak kurs yada egzersiz çalışmalarını kastediyorlar, hep böyleydi hala da böyle...

the_korsan' Alıntı:
08.00: 17.00 arasında açılacak kurs yada egzersiz çalışmalarını kastediyorlar, hep böyleydi hala da böyle...

yani hafta sonları yine 10 saate kadar kurs açılabilir anlamına geliyor değil mi?

Aynen yalnız kurt hocam, mesai dışındaki işlerde alan razı veren razı problem yok.

bu fatih projesi dahilinde açılan bilgisayar kursundan ücret alabiliyormuyuz?

i.d.' Alıntı:

Hocam aslında önce fatih projesi için açılan kursu verbiliyormuyuz diye sormak lazım..
Veremiyoruz..
Fatih kursunu verecek kişiler belli, fatih eğitmen kursunu alan kişiler kursları veriyor onun haricinde resmiyete göre benim diyen adam veremiyor.

maddeyi birileri kafasına göre yorumlamış... hizmetiçi eğitimlerin statüsü farklıdır. ders dışı eğitim egzersiz gibi eğitimleri kapsar. hizmet içi eğitim bambaşka bir konudur. memurlar.net yine bakanlık gibi konuşmuş ve bazı arkadaşlarda bu siteyi bakanlık gibi algılamış yine... boş konuşmaları dikkate almamanızı tavsiye ederim...

08-17 dışında paşalar gibi açar :) ben açıyorum. mesai saatlerinde açamaz sadece...kurslara devam :+1:

nasıl bir branşız biz yahuu.bu yazıdan hemen formatör kurs açamaz diye başlık açmış arkadaş bravo.bu kadar karamsar umutsuz herşeyi kötüye çeken bir branşa herşey müstahak kusura bakmayın ama :sleep:

formatör öğretmenin görevleri içerisinde kendi okulundaki öğretmenlere kurs vermek diye bir madde vardır bu sebeple kendi okulunuzun öğretmenlerine verdiğiniz hiç bir kurstan saat 17:00'dan sonra olsa dahi ücret alamazsınız... başka okulların öğretmenlerine kurs verirseniz ücretini alırsınız... ayrıca kendi okulunuzun öğretmenlerine mesai saatleri içerisinde kurs verebilirsiniz çünkü zaten bu görevlerimiz arasında olan bir durum. tek dikkat etmemiz gereken şey kursiyerlerin kurs saatinde derslerinin olamamsı gerekliliğidir...

i.d.' Alıntı:
hcm başka okuldan gelenler var ama ilçe vermeyiz diyor

eğer kursiyerler içerisinde 1 tane bile kendi okulunuzun öğretmeni varsa vermezler ücretinizi. ama kursu başka okulda açarsanız yine alırsınız...

şimdi yine aradım.ilçeyi vermiyeceğiz dediler. nasıl olucak. kendi öğretmenlerimizi yok

ne dediğiniz açıklarsan daha iyi anlaşılacaktır hocam. şahsen ben olayı anlayamadım...

Arkadaşlar "Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar’ın 16. maddesinin 2. fıkrası kapsamında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan öğretmenlerin, bu geçici görevleri süresince ders dışı eğitim çalışmasını yürütmelerinin mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir." açıklamasında bulunmuştur."
İfadesindeki " bu geçici görevleri süresince.. iabresi 08 - 17 arasını mı yoksa görevlendirme süresi olan 6 ayı mı kapsıyor ?

BBNET
Geri