Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, bilgisayar ilk açılıştaki sayma işleminden sonra kararıyor ve görüntüde hiç bir şey yok. Format atmak istedim fakat yine aynı hata. Bios ayarlarından ilk açılışı CD ROM olarak değiştirdim hata aynen devam ediyor. Ne yapabilirim?
bu tip durumlar için çare format atmaksa bunun için tavsiye edeceğim alet-edâvat cd'si "Hiren's Boot CD" olur. Alternatif olarak CD üzerinden çalışan yardımcı yazılımlarla donatılmış XP CD'leri var.
Tabi bu işlemi yapmadan önce açılışta F8 yaparak açılan listeden "güvenli kip komut sistemi" dedikten sonra %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe komutunu çalıştırıp sistemi bir önceki tarihe alma denenebilir mi !?
Ya da "bu duruma neden olan şey bir virüstür" öngörüsüyle yukarıda bahsi geçen hiren'sle bir gözden geçirebilir yine olmazsa http://support.microsoft.com/kb/314503/tr adresi bi'güzel incelenip çözüm bulunmaya çalışılabilir
Misselver arkadaşım problemin kaynağını buldum. kasayı açamak zorunda kaldım. Cd rom sürücüsünün kablosunu anakart üzerinde çıkartıp tekrar taktım. Format işlemiyle sorunu hallettim. Umarım bu çözüm seninde işine yarar. Cevap yazan diğer arkadaşlarada teşekkürler...