sukrugaya' Alıntı:Klasör seçeneklerinde "Korunan İşletim Sistemi Dosyaları Gizle (Önerilen)" burdak tiki kaldırıp gizli dosyaları göster dersen görünür.
sumunu' Alıntı:flash içinde winrar arşiv aç. arşiv içinde sağ tıkla dosyaları göster de. bunları masaüstüne at. flash biçimlendir. dosyaları tekrar içine atabilirsin.
Hocam winrar çalıştır. Yukarıdan usb drive seç dosyalarını görebilmen gerekiyor.zodiac' Alıntı:sumunu' Alıntı:flash içinde winrar arşiv aç. arşiv içinde sağ tıkla dosyaları göster de. bunları masaüstüne at. flash biçimlendir. dosyaları tekrar içine atabilirsin.
hocam biraz daha açıklayabilir misiniz tam olarak anlamadım![]()
sumunu' Alıntı:flash içinde winrar arşiv aç. arşiv içinde sağ tıkla dosyaları göster de. bunları masaüstüne at. flash biçimlendir. dosyaları tekrar içine atabilirsin.
gazili' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/bts-destek-f52/flash-bellekteki-gizli-dosyalar-t54814.html
burada sil.bat dosyası var onu indirin
görünmeyen kklasörün olduğu yere atın çalıştırın
işiniz tamamdır
tekinergun80' Alıntı:Ben attribute changer ile çözüyorum.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tsigalko' Alıntı:reçetene şunları yazıyorum:
attrib -h -r -s /s /d
del *.lnk
geçmezse şunlarıda deneyebilirsin
attribute changer
free commander
tolgahan0010' Alıntı:hocam başlat tan CMD komut istemine girin. oradan Flash ın sürücüsüne geçiş yapın. (f: enter gibi) daha sonra "attrib -h -r -s /d /s" komutunu uygulayın. sonra bilgisayarım da genelde isimsiz bir klasörün içinde görünür dosyalar oradan taşırsınız. ben bu yöntemle aşamadığım gizli dosya sorunu hatırlamıyorum. bu yöntemin .bat şeklinde hazırlanan dosyaları da mevcut ama ben bu şekilde yapıyorum.