Görüş ve önerileriniz BMW 1.16

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Bmw 1 serisi 1.16i model araba almayı düşünüyorum.
Toyota corolla 2012 model aracımı satıp 2006 2007 model bmw ye gecmeyi istiyorum.50000kmde araçlar buldum 34000-35000Tl.

Bu bmw 1.16i modellerinin avantaj ve dezavantajları nelerdir.

yakıt, lpg uyum, hızlanma, 2. el piyasa vb.

hocam kusura bakmayın öncelikle kendimize şu soruyu sormak lazım diye düşünüyorum. "Buna gerçekten ihtiyacım var mı?" Mevcut arabanız gayet güzel bir araba, modeli de yüksek. Ha deseniz ki küçük geliyor, yetmiyor o zaman D sınıfı bir araç önerirdim. Sadece bir bmw'ye sahip olma hevesi ile hareket etmeyin derim. benim şahsi fikrim bu yönde.

easytr' Alıntı:
büyük ihtimalle yaşınız genç. 2012 corolla satılıp 2006 1.16 alacak derecede cahil bir insan görmedim şimdiye kadar. ciddi söylüyorum. biraz hakaretvari konuşayım ki mantıklı olun. heee amacınız etrafta bmw'ye biniyor diyenler olsun havam olsun diye düşünüyorsanız size birçok kişi altını çizdiğim cümleyi söyleyecek. hava falanda atamayacaksınız yani

almış, binmiş ve hava atamamış gibi konuşmuşsun. insanların tercihlerini bu şekilde eleştirmek ilginç. asıl konuya gelince bende almayı planlıyorum. 2006 - 2007 model aralığında ama yakıt konusu biraz sorun çıkaracak gibi. Danıştığım kişiler biraz fazla yakar dedi ve her bmw muhabbetinde geçen yedek parça fiyatlarının fazlalığından bahsettiler. yinede bence 10 numara araba. alırsan şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.

Hocam okulumuzdaki bi arkadaşta vardı. Kullandım ve arkadaşımın deneyimlerini aktarayım. 2009 model otomatik 1.6 125 hp di

1 serisi bildiğin gibi bmw nin en küçük serisi, şahsen benim bmw de en sevmediğim segment.

- yakıtı gerçekten fazla, lpg uyumunu bilmiyorum
- performans gayet güzel 1.6 bir araç için
- yere oldukça yakın. yolları ve çukurları düşünürsek tehlike
- arka koltukları dar, çocuklu aileler için sıkıntı olabilir, bagajı da küçük
- yedek parçaları elbette pahalı ve yanlış hatırlamıyorsam ücretler euro veya dolar üzerinden
- kolay kolay arıza çıkarmaz ama çıkardığında da sıkıntı olabilir.

bunun dışında kalitesi tartışılmaz ama arkadaşım öğretmen eşi de doktor olmalarına rağmen aldıktan 2 ay sonra satma kararı aldılar, sebebi yakıt, bagaj ve iç hacimdi.

nacizane tavsiyem bmw kalitesi tartışılmaz ama 3 serisinin 2000-2001-2002 temiz modellerinden denk getirebilirsen onlara bak derim.

Saygılar

BBNET
Geri