Görüş açısı en iyi otomobiller hangileri?

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bende opel corsa var 2007 model..araba çok konforlu olsada ne yazıkki direkleri ve ön panel görüş açısını etkiliyor..sizin önereceğiniz araçlar varmı görüş açısı iyi olan

C3 Picasso kullandim. Ben boyle bir şey görmedim. :++: araç tip olarak (bence) hic hoş değil ama gorus ve verdiği tokluk harika

C3 Picasso kullandim. Ben boyle bir şey görmedim. :++: araç tip olarak (bence) hic hoş değil ama gorus ve verdiği tokluk harika

gorus acisini genisleymek istiyorsaniz koltugunuzu geriye cekin rahat oturun direksiyona yapismayin...

renault 12 TX,
1986 model, mükemmel.
bi de sağ da aynası olsa tadından yenmez.

Hocam onunuzu zaten goruyorsunuz saga sola donuslerdede serit doluysa uyari veriyor bizim arac once isik yaniyor aynada israrla donersende ciyak.ciyak bagiriyor belki o sistem isinize yarayabilir.

ne yazık kullandığım çoğu arabada a sütunu sorunu var, dönüş yaparken bazen kafamı uzatıp sağa sola bakıyorum. :)

Enterprise' Alıntı:
Hocam onunuzu zaten goruyorsunuz saga sola donuslerdede serit doluysa uyari veriyor bizim arac once isik yaniyor aynada israrla donersende ciyak.ciyak bagiriyor belki o sistem isinize yarayabilir.

hangi araç hocam bu Ford mu

Bizimki 60 km'nin üzerinde iken aktif oluyor sağdan araç geçerken hafif direksiyonu sağa kırınca sağ aynada ışıklar yanıyor biraz daha kırınca bağırıyor takip mesafesini ölçüp o mesafeden daha kısa iken sollamaya falan çıkınca uyarıyor. Ayarlatınca 60'ın altında da uyarı verebiliyormuş sanırım.

BBNET
Geri