gönderilan adobe cs4 cd leri arızalı çıkan var mı?

Kodla Büyü

naydin84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
15 martta web tabanlı içerik geliştirme kursuna katılacağım. bilgisayarda cs3 vardı kaldırıp cs4 yükleyeyim dedim. okula gönderdikleri cs4 cd lerinden kurmaya çalışıyorum ama yükleme ekranı gelince cd okumuyor. aynı cd den baska bi arkadasın bilgisayarında da hata vermişti. acaba cd de mi bi sorun var?

size gönderilen cs4 cd lerinde sorun çıktı mı?

bende 4 farklı dvd vardı hiçbirini tam okumadı gerçi laptop okumadı benim kuramadığım dvd leri arkadaş masaüstü pc sine kurmuş... :( anlamadm bende nasıl iş :|

ben de laptopa kurmaya çalışıyorum. lisans ekranını geçtikten sonra yükleme ekranında cd okumuyor.

Benimkiler sağlam sorunsuz kuruluyor ben win7 kuruyorum ama siz xp kuruyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.

hasari' Alıntı:
Benimkiler sağlam sorunsuz kuruluyor ben win7 kuruyorum ama siz xp kuruyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.

toshiba a300 model vista orjinal laptopa kuruyorum hocam.

Vista başlı başına sorun muhtemelen vistadan kaynaklanıyor. Güncellemelerinizi kurun Vista SP2 yükseltin bu şekilde şansınızı deneyin. Ben olsam vista ile hiç zaman kaybetmezdim. :)

adobe cs4ten bize birsürü dvd geldi .Keşke bi tane de office 2010 yollasalardı :(

egitimci34' Alıntı:
win 7 dururken vista da neymiş:)) ben 7 'yi çok sevdim ya :wink:

haklısınız hocam hep aklımda yüklicem de açıkcası dosyaları yedekle falan üşeniyorum. ilk fırsatta ben de gecicem win 7 ye.

hasari hocam dediklerinizi yaptım ama olmadı malesef. tekrardan cs3 kurdum ben de. kurs bitsin ilk işim win 7 kurmak olacak ama hala cd lerde sorun olduğunu düşünüyorum.

Tabi CD'lerde de sorun olabilir. CD üzerinde belirgin bir kirlenme ya da çizik varsa ıslak mendil veya kolanyalı bir peçete ile silip deneyebilirsin.

cd okuma hatası falan vermiyor hocam. Yükleniyor... ekranı geldikten sonra dadikalarca bekliyor. ilerleme çubuğunda hiçbir ilerleme görünmüyor. hiç başlamıyor bile. cd sürücüden de hiçbir ses gelmiyor.

BBNET
Geri