Fuat Avni'den Baykal komlosu'nun perde arkası...

Kodla Büyü

yusufcuk51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
twitter hesabından derleyip atıyorum. bugün ki ses kaydından sonrada gerçek olduğunu düşünüyorum...ve artık midem bulanıyor ülke'nin geldiği noktadan...

23. Korku ve şüphe içlerine düşmüş. Birbirlerine ihanetleri yakındır. Çökmekte olan bir saltanatın altında kalacaklar. Allah Kadir-i Mutlak
22. BB'nin tuttuğu kayıtlar ve kendiyle ilgili tutulan kayıtlar etrafındakilerde mevcut. Günü geldiğinde emniyetleri için kullanacaklar.
21. BB'nin cebinde tuttuğu 'usb'ler önemlidir. BB'nin inanılmaz bir arşivi var. Ve imha için Danışmanlar'a verilen 'usb'ler imha edilmedi.

20. Baykal, istifa edince 'Varan-2' BB'nin sürekli çeketinin iç cebinde tuttuğu 'Kingston' marka usp'de kaldı.

19. BB, Baykal'ın çekilmeyeceği Önder Sav'a tavizler vererek kalacağını düşünerek kaydın geri kalan kısmının da yayınlanmasını istiyordu
18. BB'nin değil savcılığın kararıyla başta Metacafe olmak üzere bütün sitelerden yayınların kaldırılması istendi.

17. Hızla yayıldığı ve yeterli derecede duyulduğu anlaşılınca BB yandaşlarına sizin girmenize gerek kalmadı dedi.

16. BB 'Habervaktim' yayınları kaldısın dedi. Kısa süre sonra yayını kaldırdılar.Yandaş medyanın yöneticileri önce biz girmeyelim diyordu.
15. Yüzlerce siteye görüntü yayıldı. CHP'lilerin kulisi bastığı Binali Yıldırım'ı ablukaya aldıkları haberi geldi. BB on dakika daha bekledi
14. BB hiç bir detay sormayıp şaşırmamasını gören Grupbaşkanvekilleri mesajı almıştı. Sustular, yarım saat kadar beklendi.13. Beş dakika içinde Grupbaşkanvekilleri telaşla ve heyecanla BB'ye gelip Baykal'ın kaseti internete düştü diyorlardı. BB istifini bozmadı.
12. İnternet sitesinde yayınlanacağı söyleniyordu nitekim öyle de oldu 'Habervaktim' sitesi yayını girdi. İstenilen etki oluştu.
11.Oylamanın sonuna gelindi. CHP'lilerde de bir hareketlenme yoktu. Danışmanlar'dan biri Akit'in ofisine gönderildi.
10. Kasetin Metacafe'ye yüklendiği gazetecilere mail atıldığı haberi geldi.Bekleyiş başladı ama beklenen etki olmadı.
9.Olay Hükümet'ten bilinmesin diye Anayasa oylamsı gecesi yayınlanmasına karar verildi.Oylama gecesi herkes meclisteydi.
8.Hükümetin işine gelen her görüntü ve kayıt 'Metacafe' üzerinden servis edilirdi.Yayınlanması zamanı çok tartışıldı.
7. BB o süreçte Baykal'ın mal varlığını dile getirmesine çok kızmıştı. Kasedi yayınlatmakta kararlıydı. Hiç birimiz itiraz edemedik.
6.Görüntüler BB'ye geldiğinde bir kaç kişiye seyrettirdi ama muhabbetini her yerde yapıyorlardı.Yayınlanması konusunda herkes tereddütlüydü.
5. Baykal, askerleri frenleyen en önemli figür olarak görülürdü. Danışmanlar'ın korkusu eğer Baykal giderse asker devreye girebilirdi.
4. Bir arkadaş BB'nin talimatının kızgınlıkla verildiğini zannetmiştim deyince Varank 'Adam her şeyi kaydediyor başımız fena yanacak'demişti
3.Kısa bir zaman sonra kendi aramızda konuşurken Varank görüntülü tesbit için bir ekibin kurulduğunu söyledi.Ancak kaygılarını dile getirdi
2.Baykal'ın malum Hanımefendi'yle ilişkisi olduğu söylenince BB olayın üzerine gidilmesini ve görüntülü tesbit talimatını verdi.
1.Günler önce Baykal'ı siyaset sahnesinden silmek için kasedi BB'nin dizayn ettiğini süreçten Danışmanlar'ın da haberdar olduğunu yazmıştım.

bu hesap ortam dinlemesiyle, telefon kayıtlarıyla ellerinde oluşan arşivden yararlanıp kahin havasında açıklamalar yapıyor. başbakanın dizinin dibindeymiş gibi algı oluşturuyor, psikolojik harp yapıyor. ben elimdeki kasedi dinleyip şu olacak-oldu desem 2-3 gün sonra o kasedi-montajı yayınlasam benim kerametim nerde?

baykalın olayı ortaya çıktıktan sonra ortam dinlemesiyle başbakan dinlenmiş başbakanın olaya verdiği tepki sanki o tezgahlamış gibi lanse edilmeye çalışılıyor. ekşi sözlükte bu karakterin analizini okuyun. bu akşam ak parti oy oranları vermiş, hepsi hayal ürünü.

farkındaysanız baykal istifa ettiği gün "pensilvanyadan gelen mesaja itibar ediyorum" gibi bir ifade söyledi. oradan telefon gelmiş biz yapmadık denmişti. 17 aralık sürecindede bu camia hemen olayı biz yapmadık demişti olay aleni olduğu halde. yani olayların seyri ve verilen tepki benzer, artık siz düşünün bu komployu kim yapmış. yarası olan gocunur kardeşim, hemen baykalı arayıp kendini aklama çabası nedir?

yok başbakanda flash bellekler varmış, kingstonmuş, ey bilgisayarcılar, kingston size yabancı değil ama bu adamı okuyan cahil cühela, anaaa flashın markasını bile yazmış herşeyi biliyor diye düşünüyor bilmiş olun :puhaha:

kimin kimle ilgili flash arşivi olduğunu, binlerce insanın nasıl mahkeme kararlarıyla dinlendiğini görüyoruz şu günlerde, fuat adlı şahıs yansıtma yaparak suçu başbakana atma peşinde anlaşılan

bu kayıtları tüm Türkiye dinliyor nerdeyse ama hiç kimse böyle mantıklı bi senaryo yazamıyor keramet olayına bide bu pencereden bak hocam her zaman tarafsız gözle bakmak isterim öncelikle o zamanlar da hiç aklıma gelmezdi böyle bişey ama gelinen şu noktadan sonra bu kadar hukuksuzluktan sonra artık inanıyorum gerçekten de yapmışlardır artık inanırım... zaten o görüntüleri ben kaldırdım diyen biri kalkıpta bunlar geneldir genel dir diye bağırmazdı meydanlarda...bu olaylar da o konuşmaları doğrular nitelikte..o ses kaydıda bence yukardaki 6. madde nin ses kaydı...

yusufcuk51' Alıntı:
bu kayıtları tüm Türkiye dinliyor nerdeyse ama hiç kimse böyle mantıklı bi senaryo yazamıyor keramet olayına bide bu pencereden bak hocam her zaman tarafsız gözle bakmak isterim öncelikle o zamanlar da hiç aklıma gelmezdi böyle bişey ama gelinen şu noktadan sonra bu kadar hukuksuzluktan sonra artık inanıyorum gerçekten de yapmışlardır artık inanırım... zaten o görüntüleri ben kaldırdım diyen biri kalkıpta bunlar geneldir genel dir diye bağırmazdı meydanlarda...bu olaylar da o konuşmaları doğrular nitelikte..o ses kaydıda bence yukardaki 6. madde nin ses kaydı...

ben sende önce algı oluşturup sonra 3 tane doğrunun arasına 10 tane yalanı sıkıştırıp nelere inandırırım hocam nelere.

tam da algıyla alakalı bi durum bence de tebrikler...zira o zaman öyle bi algı yaratıldı ki herkes ya chp'nin içinden birilerinden yada pensilvanya'dan şüphelendi...

baykal hala çelişkili açıklamalar yapıyor, gerçeği savcıya ifade verseydi ortaya çıkardı belki. baykal konuşursa gerçek ortaya çıkar. başbakanın bu işle alakası yok, fenerbahçe işi bile ona yıkılmaya çalışıldı ki, yazıcıoğlunu bile o öldürttü güya ki, bundada başbakana çamur atılmak istenmesi gayet olası. şuan dünyada olumsuz ne varsa başbakana yıkma çabasında olannlar var, malum bir savaş var ortada.

.............................

Son düzenleme:
ülkeyi savaşa sokacaklar dediydi ses kaydı çıktı. Fuatavniye laf atan bazı eksikler bi hesap açında bakalım kaç kişi takip edecek sizi. O kadar ses kaydı sizde dinlediniz hadi hodri meydan üfürükler

sisss' Alıntı:
ülkeyi savaşa sokacaklar dediydi ses kaydı çıktı. Fuatavniye laf atan bazı eksikler bi hesap açında bakalım kaç kişi takip edecek sizi. O kadar ses kaydı sizde dinlediniz hadi hodri meydan üfürükler

öncelikle haddini bil, bir hesap dediğin kişi en az 5 kişiden oluşan bir ekip. ellerinde yasal olmadan dinlenmiş binlerce insanın ses kaydı var, senin gibilerde bu psikolojik savaşın şakşakçıları. hala daha diyorki şunu dediydi çıktı diyor. be saf, dediği şey zaten çekmecesinde duran kaset-montaj. sana şu olabilir diyo algıyı yaratıyo sonra ses kaydı. sende anaaa dediydi demeye başlıyon. eğer psikolojik savaş olmasaydı bu, zaten elimde şu var yayınlayacam derdi. senin gibileri kafalamanın yolu önce tahmin eder gibi yapıp sonra inandırmak. şu forumda o kayıtları kime versen 3 doğrunun içine 10 tane yalanı sığdırır. hiç filmde mi izlemedin be cahil. hakarete gelince iyi yapıyonuz ama düşünmeye gelince tık yok

share_' Alıntı:
sisss' Alıntı:

öncelikle haddini bil, bir hesap dediğin kişi en az 5 kişiden oluşan bir ekip. ellerinde yasal olmadan dinlenmiş binlerce insanın ses kaydı var, senin gibilerde bu psikolojik savaşın şakşakçıları. hala daha diyorki şunu dediydi çıktı diyor. be saf, dediği şey zaten çekmecesinde duran kaset-montaj. sana şu olabilir diyo algıyı yaratıyo sonra ses kaydı. sende anaaa dediydi demeye başlıyon. eğer psikolojik savaş olmasaydı bu, zaten elimde şu var yayınlayacam derdi. senin gibileri kafalamanın yolu önce tahmin eder gibi yapıp sonra inandırmak. şu forumda o kayıtları kime versen 3 doğrunun içine 10 tane yalanı sığdırır. hiç filmde mi izlemedin be cahil. hakarete gelince iyi yapıyonuz ama düşünmeye gelince tık yok
senden bişey öğrenecek değilim padişah şakşakçısı, saftirik hadi ikile. Bir kaç sene sonra bunlar gidince yeni yalaklık yapacağın adamları şimdiden aramaya bak.

bide son kaydı dinle de gör algı yanılması hesapları yapanları hemde kendi askerine kıyabilelecek ölçüde...

sisss' Alıntı:
share_' Alıntı:
sisss' Alıntı:

senden bişey öğrenecek değilim padişah şakşakçısı, saftirik hadi ikile. Bir kaç sene sonra bunlar gidince yeni yalaklık yapacağın adamları şimdiden aramaya bak.

yazdıklarımı okuyanlar kimin saftirik olduğunu iyi anlar.ne olduğu belli olmayan bir hesaba şakşak yapanmı saftirik yoksa ben mi sen karar ver. ben şakşakçı isem sen necisin sen karar ver, benim yaptığım yalakalık değil, yalakalık yaparak kimseden beklentimde yok. ama sizin kimin adınıza ne yaptığınızı bu millet iyi bilmekte. haddini bileceksin, adam gibi yazcaksan yazacan, hakaret etmeyecen lafı yiyince.

BBNET
Geri