ruzigar Aktif Üye Mesajlar 113 30 Eylül 2011 #1 501 pasv not allowed. şeklinde hata veriyor ftp ye ulaşamıyorum
F fatihakbulut Site Gezgini Mesajlar 37 30 Eylül 2011 #2 hocam ben bir haftadır ulaşamıyorum.birkaç gün sonra düzelir herhalde.
greatkhan24 Site Gezgini Mesajlar 46 2 Ekim 2011 #3 bende ulaşamıyorum bakım falan mı var aynı hatayı veriyor :tr:
massoud Aktif Üye Mesajlar 173 2 Ekim 2011 #4 konu tartışılıyor zaaten arkadaşlar.. abu arada FlashFXP programı işe yarıyor. yazilim-genel-f46/okul-web-sitesi-ftp-sorunu-t64107.html :cry:
konu tartışılıyor zaaten arkadaşlar.. abu arada FlashFXP programı işe yarıyor. yazilim-genel-f46/okul-web-sitesi-ftp-sorunu-t64107.html :cry:
fbby Aktif Üye Mesajlar 255 16 Mart 2012 #5 ruzigar' Alıntı: 501 pasv not allowed. şeklinde hata veriyor ftp ye ulaşamıyorum Genişletmek için tıkla ... bu sorun modeminizin güvenlik duvarının 21 nolu portu kapatmasından kaynaklanıyor. Modemin güvenlik duvarını kapatınca bağlana bilirsiniz.
ruzigar' Alıntı: 501 pasv not allowed. şeklinde hata veriyor ftp ye ulaşamıyorum Genişletmek için tıkla ... bu sorun modeminizin güvenlik duvarının 21 nolu portu kapatmasından kaynaklanıyor. Modemin güvenlik duvarını kapatınca bağlana bilirsiniz.
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 10 Kasım 2012 #6 olmadı modemden değiştirdim olmadı. pasif ftp kullanımını kaldırdım olmadı. filezillla core ftp smartftden denedim olmadı..hep aynı hata 501 pasv not allowed
olmadı modemden değiştirdim olmadı. pasif ftp kullanımını kaldırdım olmadı. filezillla core ftp smartftden denedim olmadı..hep aynı hata 501 pasv not allowed