ftp sorunu!!!

Kodla Büyü

akif_van

Aktif Üye
evimdeki bilgisayardan okulun web sayfasında yer alacak flash(swf) dosyalarını ftp klasörüne atıyorum ama web sayfasında görünmüyo boş görünüyo o alan.. sebebi ne olabilir ltfn yardım edin...şimdiden teşekkürler.... :((((((((((((

birden çok dökümanı atmaya çalıştığından olabilir hocam . bende karşılaşıyordum o dudurmla . biraz vakit geçtikten ve yeniden denedikten sonra bu kez de aynı isimden birden çok dosya atmışım gibi birsürü dosya görünüyor. attığın her şeyi tek tek atmayı dene

Muhtemelen sayfa içerisine eklerken swf dosyasının adresini yanlış belirtmiş olabilirsiniz.

ya olmuyor... yolun doğru olduğundan eminim.. daha önce var olan flash dosyasını bile yeni bir sayfaya atıyorum gene görmüyo....

arkadaşlar sorunu bilen yokmu.. benim bir arkadaş sen başka bilgisayarda dene olur dedi... ama bilmiyorum.. web sayfasını burada tasarlıyorum her defasında götürüp başka bilgisayarda atamam ya.. örneğin takvim saat var swf dosyası bütün sayfalarda var.. ben ana sonofonada tanımladım ama orada görünmüyo.. web sayfam. http://www.vansehitkemal.meb.k12.tr

BBNET
Geri