X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 9 Mayıs 2012 #1 ftp okul sitesine bağlanabilen var mı acaba?
ycnr Site Gezgini Mesajlar 69 9 Mayıs 2012 #2 ftp.meb den uzun zamandır bağlanamıyorum, filezilla ile bağlanıp güncelleme yapabiliyorum ancak
A alii06 Site Gezgini Mesajlar 88 9 Mayıs 2012 #3 https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/pasifftp.jpg bunu bir deneyin biz yaptık düzeldi şimdi bağlanıyor
El-Aziz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 482 9 Mayıs 2012 #4 hocam ben filezilla ile de atamıyorum dosyaları. 1-2 dosya atıyor sonra dosya aktarılamadı deyip sürekli dosyayı göndermeye çalışıyor. siteye de giremiyorum. sadece başlık (title) açılıyor sonrası yok. ne yapmam gerek?
hocam ben filezilla ile de atamıyorum dosyaları. 1-2 dosya atıyor sonra dosya aktarılamadı deyip sürekli dosyayı göndermeye çalışıyor. siteye de giremiyorum. sadece başlık (title) açılıyor sonrası yok. ne yapmam gerek?
anathema Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 416 9 Mayıs 2012 #5 arasıra kapalı oluyor, şu anda açıldı. bir daha deneyin
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 9 Mayıs 2012 #6 evet şu anda açılmış teşekkürler.