Frontpage de Linklerin Rengi..

Kodla Büyü

ScReAm_

Site Gezgini
Kullandıgım Programda Renklerini Ayarladıgım Linklerin rengini değiştirmeme rağmen link üzerine tıkladıkdan sonra renk değiştiriyor şu şekilde göstereyim..

adszmb3.jpg

Mavi Ve kırmızı Kuallandıgım Rennkleri tıkladıkdan sonra mavi renk pembe gibi bir renge değişityor..

Bunların Kalıcı link rengi olması için ne yapmam gerekiyor..Önerileerinizi bekliyorm
[/i]

Öğretmenim;
Frontpagede link rengini düzeltmek istediğin sayfa üzerinde sağ tuşa tıkladıktan açılan menüden Sayfa Özellikleri...; daha sonra açılan pencereden Biçimlendirme sekmesini aktive etmelisin. Burada Köprü, Ziyaret Edilen Köprü, Etkin Köprü renklerini aynı renk olarak ayarlayacak olursan problem hallolacaktır.

İyi Çalışmalar!
Kolay gele

Öğretmenim;
Frontpagede link rengini düzeltmek istediğin sayfa üzerinde sağ tuşa tıkladıktan açılan menüden Sayfa Özellikleri...; daha sonra açılan pencereden Biçimlendirme sekmesini aktive etmelisin. Burada Köprü, Ziyaret Edilen Köprü, Etkin Köprü renklerini aynı renk olarak ayarlayacak olursan problem hallolacaktır.

İyi Çalışmalar!
Kolay gele

Öğretmenim;

İyi Çalışmalar!
Kolay gele

:):):)
babacan kusura bakma artık. İhitmal bağlantımın azizliğine uğradım. "mesajı gönder" dedim başarısız dedi. sonra baktım 3 tane olmuş.

vardır bi hayrı :)

BBNET
Geri