K kucukenes Üye Mesajlar 10 10 Şubat 2012 #1 fotograf makinesindeki yüksek kalitedeki resimleri bilgisayarıma atamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor
fotograf makinesindeki yüksek kalitedeki resimleri bilgisayarıma atamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,286 10 Şubat 2012 #2 Re: fotograf makinasındaki resimler kucukenes' Alıntı: fotograf makinesindeki yüksek kalitedeki resimleri bilgisayarıma atamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Hocam bilgisayarınıza atarken neden hata versin ki? Hatayı yazabilir misiniz?
Re: fotograf makinasındaki resimler kucukenes' Alıntı: fotograf makinesindeki yüksek kalitedeki resimleri bilgisayarıma atamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Hocam bilgisayarınıza atarken neden hata versin ki? Hatayı yazabilir misiniz?
K kucukenes Üye Mesajlar 10 10 Şubat 2012 #4 Re: fotograf makinasındaki resimler fotograf makinesindeki resimler bilgisayarda resimleri al diye ekran çıkınca gözükmüyor
Re: fotograf makinasındaki resimler fotograf makinesindeki resimler bilgisayarda resimleri al diye ekran çıkınca gözükmüyor
S senjizu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 10 Şubat 2012 #5 picasa programı ile içe aktar diyerek dener misiniz. Çektiğiniz fotolar Raw ise, xp onları görmeye bilir. (codecini yüklemediyseniz.) Aktarım ve arşivleme konusunda picasa çok güzel çalışıyor.
picasa programı ile içe aktar diyerek dener misiniz. Çektiğiniz fotolar Raw ise, xp onları görmeye bilir. (codecini yüklemediyseniz.) Aktarım ve arşivleme konusunda picasa çok güzel çalışıyor.
akrep4531 Aktif Üye Mesajlar 211 10 Şubat 2012 #6 Hocam winzip yada buna benzer klasör içeriğini gösteren bir pro deneyin.Klasörün içine birde bu penceren bakın.
Hocam winzip yada buna benzer klasör içeriğini gösteren bir pro deneyin.Klasörün içine birde bu penceren bakın.
dibler Aktif Üye Mesajlar 119 10 Şubat 2012 #7 hocam benimkinde de aynı sorun vardı explorerxp programıyla görebiliyorum.