DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 28 Kasım 2010 #1 Merhaba , Ekteki dosyada , birden fazla fotoğrafla oluşturduğum katalog yer alıyor. Katalogdaki resimleri ayrıdosya olarak kaydettim ancak , ayrılan katmanlardaki gereksiz boşlukları nasıl kaldırabilirim? Ekli dosyalar katmanlar.rar katmanlar.rar 58.4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba , Ekteki dosyada , birden fazla fotoğrafla oluşturduğum katalog yer alıyor. Katalogdaki resimleri ayrıdosya olarak kaydettim ancak , ayrılan katmanlardaki gereksiz boşlukları nasıl kaldırabilirim?
emrahgunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 28 Kasım 2010 #2 Boşlukları kaldırmak derken beyaz alanları yok etmek mi istiyorsunuz? Açıkcası anlayamadım sorunuzu...
Boşlukları kaldırmak derken beyaz alanları yok etmek mi istiyorsunuz? Açıkcası anlayamadım sorunuzu...
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 28 Kasım 2010 #3 Boşlukları yok etmek derken , crop işlemiyle beyaz alanları yok etmeyi kastetmiştim. Yapmak istediğim işlemi action olarak kaydettim ve batch olarak her dosyaya uygulayabilidim. Bilgi için Celal Aşık üstadımıza buradan şükranlarımı sunuyorum.
Boşlukları yok etmek derken , crop işlemiyle beyaz alanları yok etmeyi kastetmiştim. Yapmak istediğim işlemi action olarak kaydettim ve batch olarak her dosyaya uygulayabilidim. Bilgi için Celal Aşık üstadımıza buradan şükranlarımı sunuyorum.