Fotoğrafa yazı ekleme!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mirza54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mirza54

Site Gezgini
http://budaklar.meb.k12.tr/ okulumuzun sitesi bu arkadaşalar file zilla ile biraz deneyerek fotoğraf ekleyebildim. Ama bu habere yazı eklemek istiyorum . bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ..şimdiden teşekkürler. :wink: :oops: :|

denedim hocam oldu ..haberin üzerinde yazı yazabiliyorum artk. Ama habere tıklayınca ben kendi haberimizin açılmasını istiyorum. ama şablondaki bilgisayarbilşim.net açılıyor. bunu nasıl değiştirebilirim. şimdiden teşekkürler..

mirza54' Alıntı:
denedim hocam oldu ..haberin üzerinde yazı yazabiliyorum artk. Ama habere tıklayınca ben kendi haberimizin açılmasını istiyorum. ama şablondaki bilgisayarbilşim.net açılıyor. bunu nasıl değiştirebilirim. şimdiden teşekkürler..
<haber>
<baslik></baslik>
<ozet></ozet>
<tarih></tarih>
<resimYolu></resimYolu>
<link></link>
<hedef></hedef>
</haber>

xml dosyasındaki haberle ilgili kısımdaki link kısmına bağlantı ile ilgili link yolunu vermen gerekiyor hocam

aydansiii' Alıntı:
mirza54' Alıntı:
<haber>
<baslik></baslik>
<ozet></ozet>
<tarih></tarih>
<resimYolu></resimYolu>
<link></link>
<hedef></hedef>
</haber>

xml dosyasındaki haberle ilgili kısımdaki link kısmına bağlantı ile ilgili link yolunu vermen gerekiyor hocam

Arkadaşın dediği gibi indirdiğiniz şablonun içinde video vardı sanırım onu izlerseniz gerekli bütün bilgilere ulaşabiirsiniz.

siteyi önceki formatör yapmtı. ben şimdi düzenliyorum hocam. videoyu bulabileceğim linli verebilir misiniz? ordan bakıp ayarlarım.

hayır fen ve teknoloji...:( yeni öğreniyorum. bu site sayesinde öğrenmeye çalışıoyorum. sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar.

anladım hocam. bende bir formatör bunları nasıl bilmez diyecektim. branş farklı olunca değişir tabi. formatörlük kursunda bunları öğretmiyolar mı?

BBNET
Geri