..::Fotoğraf Makinası::..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jowood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jowood

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 400- 500 ytl civarında fotoğraf makinası almak istiyorum. bir türlü karar veremedim. Bana alınca pişman olmayacağım, verdiğimiz parayı hakeden bildiğiniz bir ürün önerebilir misiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Re: ..::Fotoğraf Makinası yardım::..

gerçekten bildigim güzel bir kamera var sony vg-650 bilen vardır gerçekten ucuz ve kalıteli 1 yıl önce 365e aldım 2. elini , sen 300 lira ya alırsın hem analog hem digital dememe gerek yok 4mgpksel...

saolun arkadaşlar modellerini inceleyeceğim Samsung PL65 bu makina hkkında da güzel yorumlar duydum ama fikirleriniz benim için önemli bir iki gün içinde alacağım... yardımcı olursanız sevinirim...

prof istemiosn yarı prof almalısın...

fuji film s1500 fd için 100 daha ver ömür boyu kullan teknk bilgi verebilirim ustam...

dijital makinelerde özellikle Lens çok önemliymiş. bende geçen sene alırken biraz araştırıp sordumda özellikle Carl Zeiss lensi çok tavsiye etmişlerdi. Bende Sony'nin Cyber-Shot DSC-W55 modelini aldım. tabi bu ta geçen seneydi. yeni modelleri çıkmıştır. Kısaca Sony Cyber-Shot veya Kodak Easy-Share modellerini tavsiye edebilirim. en çok tutulanlar bunlar sanırım.

ben de daha uygun bir makina bakıyorum nikonun şu makinasını buldum ayrıca 2GB kart hediyeli bilen arkadaşlar adrese bakıp yorum yaparlarsa sevinirim
http://www.hepsiburada.com/nikon-coolpi ... 114#tablnk
sony de baktım ama düşük fiyatta carl zeiss lens olan yok hep sony lens kullanılmış dolayısıyla sonyden kesin vazgeçtim. nikonun nikkor lensi için çok kaliteli diye duymuştum ne dersiniz?

biliyorum çok ahım şahım olmadığını ama sonuçta fiyatı da belli. bu paraya bu özellikler iyi geldi bana. ayrıca bu aralar almam gerek ama bütçem de iyi değil, çok para veremem. yani bu makinayı alsam pişman olur muyum onu merak ediyorum. kullanan varmı?

tavsiye etmem hem fotograf makinesi hem kamera şeklinde olan lcd ekranı oynayabilen bir model profesyonel olmayanların işine yarar ama gerçekten 200 liraya bu özllikler iyidir almanız gerekir imkanınız varsa

tşk hocam zaten kampanyası bitmek üzereymiş son 3 gün ve bnm yeni dikkatimi çekti.ayrıca teknosa ya baktım fiyat 330 tl. ve kart hediyesi de yok.iyi indirime girmiş ve kaçırmayım diyorum. kaygılarım şunlar:
- iyi verim alabilir miyim, kaliteli midir?
- görünüm olarak kaba bi makina mıdır?
-Alkaline pil olması dezavantaj olabilir mi?

system007' Alıntı:

fuji film s1500 fd için 100 daha ver ömür boyu kullan teknk bilgi verebilirim ustam...

hocam compakt küçük pratik bir makina olsun istiyorum.

pckopat11' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/sony-cybershot-w215-12.1mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi-canta-2gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999987
hocam alıken çok irdelemiştim ama çok memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadım 4 ay önce almıştım 570 e falan almıştım şuan biraz düşmüşte

bu arada hepsiburada sitesine girince bende neden Bad Request yazıyor acaba sizde de var mı. sbebi ne olabiir...

jowood' Alıntı:
system007' Alıntı:

hocam compakt küçük pratik bir makina olsun istiyorum.

göründüğü gibi cidden yeterince küçük...bence hocam bi araştır...ben kullanıyorum...

Hocam bende nikon coolpix L20 almayı düşünüyorum okula... Samsung PL50---Canon A590Is ve Canon A480 ve nikon arasında kaldım. ama nikon kampanyaya girince ona yöneldim... hala da karar verebilmiş değilim. bu ürünlerden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

dmyksl' Alıntı:
nikon kampanyaya girince ona yöneldim... hala da karar verebilmiş değilim. bu ürünlerden kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

kullanan arkadaşlar varsa acil tarafından yorum yazarlarsa ne güzel olacak karar vermemiz açısından. son 3 gün çünkü...

yoğun araştırmalarım sonucu şu model çok hoşuma gitti. hakkında kötü hiçbir yoruma denk gelmedim. tek sorun biraz pahalı :)

CANON POWERSHOT SX200 IS

Arkadaşım yerinde olsam sadece Canon marka düşünürdüm. Çünkü fotograf makinasında önemli olan mp değil mercek f değeridir. Bu fiyatlarda işini yarı profesyonel canon görür.

BBNET
Geri