fotoğraf küçültmek(yeni web sitesi)

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar fotoğraf küçültmek için hangi programı kullanıyorsunuz.fotoğrafa sağ tıklayınca direk küçültme boyutlarını gösteren bir program var deniyordu.ben diğer programları kullanıyorum;fakat böyle bir program varsa idare de kullanabilsin diyorum.

hocam flashdiskine bir liberkey paketi kur bütün programlar portable olarak cebinde onun içinde çok güzel fotoğraf programları da var toplu olarak boyutlandırma ve isimlendirme de yapabiliyorsun

dokmeefrail' Alıntı:
hocam flashdiskine bir liberkey paketi kur bütün programlar portable olarak cebinde onun içinde çok güzel fotoğraf programları da var toplu olarak boyutlandırma ve isimlendirme de yapabiliyorsun
Nasıl yani

http://www.liberkey.com/en.html hocam liberkey ücretsiz programları hemen hemen bütün işini görüyor ama senin sürekli kullandığın portable programların varsa bunları da menüye ekleyebiliyorsun. derli toplu bir ingiliz çakın olmuş oluyor. bence bilgisayarla ilgilenen herkeste olması gereken bir paket

Office picture manager yeter. Office 2007 ve üstü kurulu bütün bilgisayarlarda var ekstra programa gerek yok bence..

BBNET
Geri