Fotoğraf ekleme sorunu

Kodla Büyü

hayat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar meb k.12.tr okul siteme 1 haftadır 23 nisan fotoğraflarını atamıyorum çok hızlı bir şekilde yükleniyor görünüyor yuzde 1-2-3.... ilerliyor yukleme tamamlanınca da beyaz bir ekran geliyor sayfayı yeniliyorum bekliyorum olmuyor fotograflar bekliyor acaba sitede mi sorun mu var sizler yukleme yapabiliyor musunjz?

hayat86' Alıntı:
Arkadaşlar meb k.12.tr okul siteme 1 haftadır 23 nisan fotoğraflarını atamıyorum çok hızlı bir şekilde yükleniyor görünüyor yuzde 1-2-3.... ilerliyor yukleme tamamlanınca da beyaz bir ekran geliyor sayfayı yeniliyorum bekliyorum olmuyor fotograflar bekliyor acaba sitede mi sorun mu var sizler yukleme yapabiliyor musunjz?
Sayın Hocam,

Resim yüklemedeki sıkıntı genelde boyut, genişlik ve yükseklikle alakalı. Manşetlerde 732*450 civarında genel resimlerde 800*600 civarında olsun. Boyutta 1 MB altında olsun. Büyük ihtimalle yüklenir.

İyi çalışmalar.

hocam bugune kadar hiç boyut ayarlamadan yapıyıordum ilk defa böyle bir sey oldu bir haftadır 23 resimlerini bekliyordu mudur ALlah razı olsun çok tesekkürler... şu an hepsini atıyorum ...

BBNET
Geri