forumda anormal kişi kim??

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
sayfaya baktığımızda forum kuralları başlığı alında konu açan şahıs kim. Reklam mı bu ne tam olarak anlamadım.

Dün de olmuştu böyle bir durum... Ben de merak ediyorum açıkçası olayın aslını :shock:

forum botları, üye olup otomatik konu açıyor, kayıt esnasındaki doğrulama kodunu geçtikleri için başka bir yöntem uygulamaları lazım artık, mebbisteki 3-3=? soruları gibi

o değil de ne oldu şevval sam konusu?? yine tartışmayı beceremeyip birbirimize mi girdik nedir? konu uçmuş :puhaha: ne iş

mostwanted' Alıntı:
kily' Alıntı:
o değil de ne oldu şevval sam konusu?? yine tartışmayı beceremeyip birbirimize mi girdik nedir? konu uçmuş :puhaha: ne iş
konuyu özetlermisin.kaçırdımda :D

kızarlar ya şimdi. neyse kısaca sabah forumda şevval samın bi konserinin başörtüsü ile ilgli yaptığı açıklamalardan dolayı iptal edilme durumu üzerine: öyle dedi demedi tonlarında bi tartışma virüs gibi yayılıyordu. şimdi yok... belliki atışmalar çetin geçmiş :D

kily' Alıntı:
mostwanted' Alıntı:
kily' Alıntı:
konuyu özetlermisin.kaçırdımda :D

kızarlar ya şimdi. neyse kısaca sabah forumda şevval samın bi konserinin başörtüsü ile ilgli yaptığı açıklamalardan dolayı iptal edilme durumu üzerine: öyle dedi demedi tonlarında bi tartışma virüs gibi yayılıyordu. şimdi yok... belliki atışmalar çetin geçmiş :D
desene herkes patlamaya hazır bomba olmuş :)

kily' Alıntı:
patlamış sanki. konuyu uçurmuşlar

konu buradan devam ediyor hocam,
bilginize!....
» KONU DIŞI (ANASAYFA SON KONULARDA GÖSTERİLMEZ)
Yoğun tartışmaların geçtiği konu dışı, siyasi, gündem vs konuların saklandığı forum.

Şevval Sam konusu duruyor da, birkaç gün önceki KESK-BDP konusu uçmuş. Ben en son yazdığımda kavga mavga da yoktu ama neden gitmiş acaba?

yeni konu nasıl açılıyordu arkadaşlar

Ekli dosyalar

• s20.gif
    s20.gif
    904 bayt · Görüntüleme: 321
araba satıyom diye açacaksan öğrenme 3 yıldız :puhaha: :puhaha: :puhaha: ha bu arabda ben satıyom auris :mrgreen:

BBNET
Geri