Arkadaşlar genelde ben formattan sonra anakarttın modelini öğrenip tek tek sürücüleri bulup kuruyorum..Bunun en kısa kesin bir yolu var mı? yarın ilçede ki 5 pc ye format atıcam da zaman kaybetmiyelim 

lan driver ı yüklemeden çalışır mı hocam?albatros44' Alıntı:driver solution pack
Sürücüler kendi içerisinde yani internete gerek yok.aynenbadi' Alıntı:lan driver ı yüklemeden çalışır mı hocam?albatros44' Alıntı:driver solution pack
sağolun hocam sanırım millet torrentten çekmiş, şuan indirmeye hala geçmedihasari' Alıntı:Sürücüler kendi içerisinde yani internete gerek yok.aynenbadi' Alıntı:lan driver ı yüklemeden çalışır mı hocam?albatros44' Alıntı:driver solution pack
driver-bios-firmware-update-f106/driverpacksolution14-finaltr-win8-1-win7-vista-xp-t107450.html
DriverPack Solution 14.11 R420 versiyonunu indir çok hızlı inecektir. Diğer sürümü de istiyorsan paylaşıma açmam gerekiyor.aynenbadi' Alıntı:sağolun hocam sanırım millet torrentten çekmiş, şuan indirmeye hala geçmedihasari' Alıntı:Sürücüler kendi içerisinde yani internete gerek yok.aynenbadi' Alıntı:lan driver ı yüklemeden çalışır mı hocam?albatros44' Alıntı:driver solution pack
driver-bios-firmware-update-f106/driverpacksolution14-finaltr-win8-1-win7-vista-xp-t107450.html
win 7 kurmayı düşünüyorum hocam, win8 i kullanamazlarwertyu6' Alıntı:win 8.1 yükle geç hocam.
paylaşıma açarsanız iyi olur hocam :+1:hasari' Alıntı:DriverPack Solution 14.11 R420 versiyonunu indir çok hızlı inecektir. Diğer sürümü de istiyorsan paylaşıma açmam gerekiyor.aynenbadi' Alıntı:sağolun hocam sanırım millet torrentten çekmiş, şuan indirmeye hala geçmedihasari' Alıntı:Sürücüler kendi içerisinde yani internete gerek yok.aynenbadi' Alıntı:lan driver ı yüklemeden çalışır mı hocam?albatros44' Alıntı:driver solution pack