eşiminin arkadaşı dizüstü bilgisayarını göndermiş ve pc de kurtarılacak bişey yok diyerrek format atmamı istemiş.
bilgisayar, sistem;
dell, win7 home basic
format atayım derken işin içinden çıkılmaz hale getirdim,
şöyleki;
ilk önce bilgisayarı kurcaladım, tek sürücü olduğunu (C) görünce ikiye ayırayım yararı olsun dedim.win7 ultimate yüklemeye başladım ve bir de recovery bölümünün olduğunu gördüm.(normalde biçimlendirme yapıp iki sürücü oluşturmayı düşünüyordum)
recovery bölümünü şimdilik silmemek için biçimlendirme yapmadım, yalnız yaklaşık 300 gb olan (C) yi ikiye ayırdım ve yüklemeye devam ettim.
tahmini yazıyorum,
---disk 0 bölüm1 ayrılmamış alan (100mb)
---disk 0 bölüm2 recovery
---disk 0 bölüm3 (bana göre C) (60gb) işletim sistemi yüklemesi
---disk 0 bölüm4 (bana göre D) (220 gb)
ilerleyen aşamada bilgisayarın restart yapmalarından sonra bir daha restart yaptı ve artık sistem açılmıyor.açılışta başlangıç onarma ve normal başlangıç geliyor ama hangisini seçersem sonuç yok, en fazla windows logosunu görüyorum.yeniden yükleme yapamıyorum, tahminimce yetersiz disk alanı hatası alıyorum.
( 1. ) STOP: c000021a {Fatal System Error}
The initial session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000185 0x0010037c)
The system has been shut down.
ve yine yükleme esnasında mavi ekran hatası alıyorum,
sistemi açamıyorum format atamıyorum
donanımsal bir sorun olmadığını; disklerdeki karmaşa ya da sata ile ilgili engelleme var gibi düşünüyorum.
deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Saygılar,
bilgisayar, sistem;
dell, win7 home basic
format atayım derken işin içinden çıkılmaz hale getirdim,
şöyleki;
ilk önce bilgisayarı kurcaladım, tek sürücü olduğunu (C) görünce ikiye ayırayım yararı olsun dedim.win7 ultimate yüklemeye başladım ve bir de recovery bölümünün olduğunu gördüm.(normalde biçimlendirme yapıp iki sürücü oluşturmayı düşünüyordum)
recovery bölümünü şimdilik silmemek için biçimlendirme yapmadım, yalnız yaklaşık 300 gb olan (C) yi ikiye ayırdım ve yüklemeye devam ettim.
tahmini yazıyorum,
---disk 0 bölüm1 ayrılmamış alan (100mb)
---disk 0 bölüm2 recovery
---disk 0 bölüm3 (bana göre C) (60gb) işletim sistemi yüklemesi
---disk 0 bölüm4 (bana göre D) (220 gb)
ilerleyen aşamada bilgisayarın restart yapmalarından sonra bir daha restart yaptı ve artık sistem açılmıyor.açılışta başlangıç onarma ve normal başlangıç geliyor ama hangisini seçersem sonuç yok, en fazla windows logosunu görüyorum.yeniden yükleme yapamıyorum, tahminimce yetersiz disk alanı hatası alıyorum.
( 1. ) STOP: c000021a {Fatal System Error}
The initial session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000185 0x0010037c)
The system has been shut down.
ve yine yükleme esnasında mavi ekran hatası alıyorum,
sistemi açamıyorum format atamıyorum

donanımsal bir sorun olmadığını; disklerdeki karmaşa ya da sata ile ilgili engelleme var gibi düşünüyorum.
deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Saygılar,