Formatörlük olmama rağmen görevlendirme çıktı!!!!!!!!!!

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar,
formatörlük için başvurmama rağmen ve okul idaresi de bilmesine rağmen, bugün bana ilçenin en uzak okullarından birinde görevlendirme çıkmış, bu görevlendirmeyi ben istemedim bir dilekçede yazmadım, kim nasıl yapmış olabilir?

zodiac' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
formatörlük için başvurmama rağmen ve okul idaresi de bilmesine rağmen, bugün bana ilçenin en uzak okullarından birinde görevlendirme çıkmış, bu görevlendirmeyi ben istemedim bir dilekçede yazmadım, kim nasıl yapmış olabilir?

Hocam formatörlük için "başvurmama" rağmen demişsiniz. siz kendi okulunuzu yazdınız ama başka okul mu çıktı. Yoksa hiç mi başvurmadınız...

akif_van' Alıntı:
hocam hangi il? hangi ilçe?

hocam hangi il, ilçe önemli degilki ben formatörlük için başvurumu yaptım ancak ilçeden yazı gelmiş başka okula görevlendirmem çıkmış

akrep026' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,

Hocam formatörlük için "başvurmama" rağmen demişsiniz. siz kendi okulunuzu yazdınız ama başka okul mu çıktı. Yoksa hiç mi başvurmadınız...

hayır hocam konu şu ben formatör olacağım sadece kendi okulumu yazdım yani 2. okul istemedim, kendi okulumda normum sıfırlandı, ilçeden yazı geldi uzak bir okula görevlendirme gitmişim

istanbul38' Alıntı:
istanbul belli oldumu! baska bi görvlendrme olmasınn..

hocam bu bildiğimiz klasik norm fazlası olunca olan görevlendirme, ancak ben zaten formatör olacağım haftaya yazı gelicek okula

mkaratayy' Alıntı:
görevlendirmeyi valilil mi yaptı hocam.

hayır hocam ilçeden yapılan bir görevlendirme ancak ilçede birsürü norm fazlası bt ci olmasına rağmen sadece bana çıkmış ve çok uzak bir okul

istanbul38' Alıntı:
istanbul belli oldumu! baska bi görvlendrme olmasınn..

hocam ilçenin yaptığı bir görevlendirme ancak çok saçma kendi okulumda zaten formatör olacağım en az 3 gün dersim olmasa bile

Kardeş şu başlığı değiştirsen çok iyi olur. Bence dilekçe ile başvur ben formatörlük yapmak istemiyorum diye sorun olacağını sanmıyorum.

istanbulu merak edenlere de söliyim en geç perşembe gününe kadar formatörlük görevlendirmeleri yapılacak

bilalca' Alıntı:
Kardeş şu başlığı değiştirsen çok iyi olur. Bence dilekçe ile başvur ben formatörlük yapmak istemiyorum diye sorun olacağını sanmıyorum.

kardeş diyorsun da sen okumadan mı cevap yazıyorsun zahmet edip bir oku ondan sonra cevap yaz ya, formatörlük yapmak istiyorum ancak ilçeden görevlendirme çıkmış diyorum hala anlamadıysan bişi demicem daha

akif_van' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
akif_van' Alıntı:

hocam hangi il, ilçe önemli degilki ben formatörlük için başvurumu yaptım ancak ilçeden yazı gelmiş başka okula görevlendirmem çıkmış
hocam benim istanbul ve bende istemedim...o yüzden bende korkuyom böle bişey yaparlar die

ben formatörlük istedim ve haftaya formatör olacağım yine de bana görevlendirme çıkmış, sizi bilemiyorum hocam idarenin elinde bu

bilalca' Alıntı:
Hocam konuyu anlamadınız herhalde, arkadaş formatör olmak için dilekçe vermiş zaten. Ama formatörlük görevlendirmeleri belli olmadan ilçe onu öğretmen olarak geçici görevlendirme ile göndermiş norm fazlası diye.

sayın hocam paniğe kapılmayın.. yanlış anlamadıysam size gelen görevlendirme ilçe tarafından yapılmış bir ders görevlendirmesi.. eğer böyle ise, aynı durum geçtiğimiz yıl bizim de başımıza geldi.. formatörlük onayınız geldiğinde ilçeye başvurarak görevlendirmenin iptalini talep etmeniz yeterli.. sonuçta formatörlük vali onayı ile gelen bir görev.. diğeri ise kaymakamlık onayı ile gelir.. ilçede iptal etmedikleri takdirde il formatörü ile bağlantı kurun eminim yardımcı olacaktır..

orebro' Alıntı:
sayın hocam paniğe kapılmayın.. yanlış anlamadıysam size gelen görevlendirme ilçe tarafından yapılmış bir ders görevlendirmesi.. eğer böyle ise, aynı durum geçtiğimiz yıl bizim de başımıza geldi.. formatörlük onayınız geldiğinde ilçeye başvurarak görevlendirmenin iptalini talep etmeniz yeterli.. sonuçta formatörlük vali onayı ile gelen bir görev.. diğeri ise kaymakamlık onayı ile gelir.. ilçede iptal etmedikleri takdirde il formatörü ile bağlantı kurun eminim yardımcı olacaktır..

tabiki ilçe ile zaten görüştüm ilden yazı gelir gelmez hemen iptal ediceğiz dediler, ben topu topu 3 gün gidiceğim bir okul içinde rapor almayı düşünüyorum, özel hastanelerden 3-4 gün rapor alabilir miyim?

KöfteHoRr' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
Hocam konuyu anlamadınız herhalde, arkadaş formatör olmak için dilekçe vermiş zaten. Ama formatörlük görevlendirmeleri belli olmadan ilçe onu öğretmen olarak geçici görevlendirme ile göndermiş norm fazlası diye.

aynen hocam geçici görevlendirme çıktı ama zaten ilçede benim formatörlük dilekçem vardı, bu adamlar görmüyorlar mı benim zaten formatörlük dilekçem olduğunu da beni geçici görevlendiriyorlar?

zodiac' Alıntı:
akif_van' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
akif_van' Alıntı:

hocam benim istanbul ve bende istemedim...o yüzden bende korkuyom böle bişey yaparlar die

ben formatörlük istedim ve haftaya formatör olacağım yine de bana görevlendirme çıkmış, sizi bilemiyorum hocam idarenin elinde bu

Haftaya formatör olacağının garantisi var mı?

Sana görevlendirme çıktığına göre formatörlük görevi vermeyebilirler! Zira görevlendirmenin görevlendirmesi olmaz. Ayrıca önce ilçeye sonra okul müdürüne sorarlar, formatör istiyormusun diye, cevaba göre görevlendirmeyi yaparlar. 3 yıl önce bir arkadaş bu şekilde görevlendirilmemişti.

BBNET
Geri