formatörlüğüm bitti.

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar. malum bakan görevlendirmelri iptal edince amasyada formatörlük şuan için gündemde değil.okulumda 12 saat dersm var.formatörlük yapmayacağım çok şükür ve bunun için çok mutluyum.ama bi sorum olacak bilen arkadaşlara okulumda 12 saat dersim var..bu okulumda sürekli bulunmayacağım anlamına geliyor.okulda bu 12 saat dışında ne kadar bulunmalıyım.yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

15 saat maaş karşılığına kadar. 12 saat ders zaten arada bir iki küçük boşlukla 3 güne yayılır hocam. Diğer günler okulda bulunmanıza gerek yok.

omd' Alıntı:
15 saat maaş karşılığına kadar. 12 saat ders zaten arada bir iki küçük boşlukla 3 güne yayılır hocam. Diğer günler okulda bulunmanıza gerek yok.

inş. hocam...eminim müdür buna rağmen gelmemi orada olmamı isteyecek.ben haklarımı bilip dik durmak istiyorum.teşşekkür ederim.

benimde 11 saat dersim var. 3 gün öğlene kadar okulda bulunsam yeter öyleyse. internet kafecilik oynamak istemiyorum artık ekderste istemiyorum bıktım. zaten lab ımıda kütüphaneye taşıdılar hiç hevesim kalmadı okulda

hocam maaş karşılı bile kalmak zorunda değilsiniz. yönetmelikte branşçılar okulda bulunma zorunluluğu diye birşey yok. sadece sınıfçılarda var. branş öğretmenleri sadece ders zamanında dersinde olmak zorundadır. 12 saat dersinize girin diğer zamanlarda ne yapacaksanız yapın. ama müdürünüze kendinizi ezdirmeyin.hele ki bilgisayar işlerine burnunuzu bile sokmayın!

derslerini 4 güne yayar bi günede nöbet takarlar al sana beş gün okuldasın
bbuugün müdürüme ben diğer derslrden verilenlere girmek istemiyorum onlara ücretli öğretmen bulun dedim
banada diğer okullarda ders varsa görev yazın kabul dedim müdür kabul etmedi.
kalıp ne etcem okul okul gezip daa.........şah geçmek istiyorum bu senede. kimseye iyilik yaramıyor.

hipopotam' Alıntı:
bbuugün müdürüme ben diğer derslrden verilenlere girmek istemiyorum onlara ücretli öğretmen bulun dedim
kalıp ne etcem okul okul gezip daa.........şah geçmek istiyorum bu senede. kimseye iyilik yaramıyor.

hocam yanılıyorsunuz. ders sayınız 15 i geçmediği müddetçe sizi 3 günden fazla süreye dersinizi yayamaz! 16 saat ve daha fazlası olursa 5 güne yayabilir.

hacksaydo' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

hocam yanılıyorsunuz. ders sayınız 15 i geçmediği müddetçe sizi 3 günden fazla süreye dersinizi yayamaz! 16 saat ve daha fazlası olursa 5 güne yayabilir.
hocam güzel bir bilgi ama dayanak nedir?

computing' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

buna dair bir yönetmelik vs hatırlamıyorum ben de.

computing' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

benim de 15 saat dersim var. bu sene boş gün vermeme kararı almış okul. 5 güne yayacaklar benim dersleri

Ders saatiniz az olsa da müdür idari görev yazar 15 saate kadar yani maaş karşılığını doldurtur üstüne kulüp ve nöbet yazar ister 3 gün dur ister 4 gün

ben de amasyadayım ben formatörlük olsun istiyorum ama,merkeze uzaktayım ben,dersim olmayınca gitme şansım yok,idarenin de belli güne toplayacağını sanmıyorum,kaldı ki nben orda olmayınca diğer öğretmen arkadaslar sınıfı cok özensiz kullanıyorlar,o soruları toplamak da gene bana düşüyor tabi. yine aynı işleri yapıcam ama ücretimi almıycam,bu nasıl iş ya?

hacksaydo' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

hocam siz yanılıyorsunuz yönetmelik gereği brans öğretmeni hergün okulda bulunmak durumunda. elbbette dersiniz yokken sizi cağıramazlar ama dersinizi 4 e bölüp bi gün nöbet takarlar
ya da dersinizi 5e bölerler. bunlar ihtmaller. tabe aranız idareyle nasıl bilemem
ben 7 saat derse 3 gün gidiodum ...
ayrıca gecen sene idarecilik yaptıgımdan biliorum bhunu maalesef boyle...,
tabe size yapıalan bu yönetmelik kurullarını diğer ogretmenlere de yapılmıs mı die inceleyin sayet ole diilse hakkınızı savunun.

aysesuna' Alıntı:
ben de amasyadayım ben formatörlük olsun istiyorum ama,merkeze uzaktayım ben,dersim olmayınca gitme şansım yok,idarenin de belli güne toplayacağını sanmıyorum,kaldı ki nben orda olmayınca diğer öğretmen arkadaslar sınıfı cok özensiz kullanıyorlar,o soruları toplamak da gene bana düşüyor tabi. yine aynı işleri yapıcam ama ücretimi almıycam,bu nasıl iş ya?
hıca bi çizegle hazırlayın lab kullanım cizelgesi
gelen giriş saatini çıkış saatini yazsın imzalasın. o saatte tüm sorumluluk karsı tarafta olur.
kötü kullanan öğretmenleri nazikçe uyarırsınız olmadı idareye bildirirsiniz

çizelge var hocam ama uyan yok,en ufak bişeyde yine beni çağırıyorlar,formatörlük yok diyen idarecilerimiz,ders programını hazırlayamıyooruz,yardım et şu dosya açılmıyor aç diyorlar,ilşerine gelince en önemlisi oluyoruz okulun işlerine gelmeyince de görmezden geliniyoruz.neyiz bi bilsek artık.

glimmer' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

hocam siz yanılıyorsunuz yönetmelik gereği brans öğretmeni hergün okulda bulunmak durumunda. elbbette dersiniz yokken sizi cağıramazlar ama dersinizi 4 e bölüp bi gün nöbet takarlar
ya da dersinizi 5e bölerler. bunlar ihtmaller. tabe aranız idareyle nasıl bilemem
ben 7 saat derse 3 gün gidiodum ...
ayrıca gecen sene idarecilik yaptıgımdan biliorum bhunu maalesef boyle...,
tabe size yapıalan bu yönetmelik kurullarını diğer ogretmenlere de yapılmıs mı die inceleyin sayet ole diilse hakkınızı savunun.
Arkadaşım branş öğretmeni her gün okulda olacak diyen maddeyi gösterirmisin?

burada yazılanları okuyunca üzüldüm.
hele bayan öğretmenler yanlışlara hiç itiraz edemiyorlar sanırım.

çoğunuzda yönetmelik bilgisi sıfır. bilmediği halde kaynak göstermeden her türlü şeyi emin olmadan kanun muş gibi yazıyorsunuz, birbirinizi yanıltıyorsunuz. bende aşağı birşeyler yazdım ama yönetmeliklerde var olduklarını adım gibi biliyorum..

1-ek ders ya da ders karşılığına sayılan idari görev diye bir görev yoktur...
2-istemediği halde maaş karşılığı dolana kadar okulda beklemek diye bir şey yoktur.
3-ders planını keyfi tüm haftaya yaymak diye birşey yoktur. ders planınızın daha derli toplu yapabilme ihtimali varken resmen bir zulüm ve baskı aracı olarak yayılması şiddettir, mobbingdir, görevi kötüye kullanmadır, güveni kötüye kullanmadır. ceza mahkemesine dava açma, müdürünüzü hapsettirme, tazminat alma gibi haklarınız bile vardır bu durumda.
4-alan dışı derse girme zorunluluğu yoktur.
5-her 10 saatlik ders için 1 saat planlama ücreti alınır maaş karşılığına sayılamaz
6-kulüp görevi verilirse 2 saat ek ders ücreti alırsınız maaş karşılığına sayılamaz
7-boş günleriniz oluşursa halk eğitimden alacağınız bir belgeyle egzersiz düzenleyip 6 saate kadar ücret alabilirsiniz.
8-ders saatiniz az olması bazen iyidir. 1 sene okuldan uzak sıkıntısız, kafanız rahat, tatil gibi yaşayın. okuldaki tüm bilgisayarlar yansada istemiyorsanız ilgilenmek zorunda değilsiniz.

BBNET
Geri