formatörlüğü çözeceğiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mmercan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Başbakanlık Bilgi Edinmeden yapmış olduğunuz başvurularınız incelenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri tarafından

Bilgisayar Formatör öğretmenler yönelik bir genelge çalışması yapılmaktadır.

Bu genelge ile öğretmenlerin bu alanda yaşadıkları sorunlarının çözümü amaçlanmaktadır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Oğuz ERBİL

Daire Başkanı

nie hiç zamandan bahsedilmiyor...şu tarihlerde açıklamayı düşünüyoruz gibiiii....bunlar açıklayana kadar biz bu seneyide bitiririzzzz.... :verymad:

İmzadan çıkıp açıklanmamış şeye inanmayın. Ne zamandır bekliyoruz ya bakan değişiyor, ya bakanlık değişiyor, ya maliyeye görüş soruluyor. Hep bir halt karışıyor işe :roll:

mübarek ne genelgeymiş yaz yaz bitmedi,
kaçıcı cilde başlandı acaba. kaç kişi çalışıyor bunun için merak ettim doğrusu.
hocam gözünüzü seveyim bu tür haberler paylaşmayın artık.
tamam kötü niyetli değilsiniz de zaman kaybı hocam başka bişey değil.
bilemiyorum benim 5. yılım daha eskilerde var hep söylenegelen ama bir türlü gerekleşmeyen
şehir efsanesi gibi bişey. özellikle göreve yeni başlayan arkadaşlar sakın bu konuda umutlanmayın. bizler de bu tür şeylerle oyalanıp durduk
bari siz zaman kaybetmeyin, kaybettirmeyin.

Ben bakan olsam alayını en doğuda en ücra köy okuluna sürerdim. Bunların 2-3 sayfa yazı hazırlayacağı sürede cilt cilt romanlar yazdı romancılar. Hala iki kelimeyi biraraya getiremediler.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Müdürlüğü olmuş bak isimler değişiyor demekki bizim durumda da gelişme var :idea: :P

sisss' Alıntı:
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Müdürlüğü olmuş bak isimler değişiyor demekki bizim durumda da gelişme var :idea: :P
isim oeğiştikçe baştan başlıyorlar bence

Arkadaşlar bu genlge içeriğini görmüş arkadaşlar var. Anasayfada sabitlenmiş Bilişim Zirvesi Sonrası- Yorumlar- Beklentiler başlığı altında görebilirsiniz içeriği. Eğer bu şekilde çıkarsa iyi...

omd' Alıntı:
İmzadan çıkıp açıklanmamış şeye inanmayın. Ne zamandır bekliyoruz ya bakan değişiyor, ya bakanlık değişiyor, ya maliyeye görüş soruluyor. Hep bir halt karışıyor işe :roll:

ya adli tatil oluyor, ya hakime hanım doğum iznine ayrılıyor, ya delil yetersiz mahkeme 3 ay sonraya atıyor vs, vs, vs........"bayrampaşa ben fazla kalmayacağım" filmine döndü vakamız hakketten. :?

bu mesleğin sonu yok gibi duruyor .. genelge ile nereye kadar gider . böle saçmalık olabilir mi .. devletin kadrolu öğretmenleriyiz ne diye atandığımız ne yapacağımız belli deil ...

ne demelerini bekliyoruz... ağzımıza bir sakız veriyorlar işin yoksa çiğne dur....

tmm çözeceksinizde ne zaman 5 yıldır çözmeye çalışıyonusunuz bilgisayar öğretmenlerini tamamen idarelerin elinde oyuncak yaptınız yeter artıkkk ama ruh sağlığımız bozuldu resmen yazık günah bizede !

bana göre de en yakın çözüm tarihi ikinci dönem tabletlerin dağıtılmasına yakın bir zamanda çözüm ortaya çıkar ozaman da çıkmamışsa daha da ben bişi beklemem. çünkü ozaman her zamankinden daha çok bize iş düşecek açık ve net olan bişi bu.

sisss' Alıntı:

:-1:
isim değişse ne olacak zihniyet aynı...

sand_storm' Alıntı:
şu yeni anayasa bile biter, bu genelge bitmez

:+1:

Klavyeleri -pardon ne kadar gericiyim tabletleri- elimize alıp siber saldırılar mı düzenlesek. Belki bizimle anlaşma masasına otururlar o zaman? :mrgreen:

EVET YAZIYORLAR.. YAZ YAZ BİTMEDİ..
GÖRECEKSİNİZ YAZACAKLAR BİTİRECEKLER AĞZIMIZ AÇIK KALACAK..
BUNCA AYDIR İKİ SATIR MI YAZMIŞLAR DİYE..

İKİ SATIR YAZI YAZILACAK O DA SON GÜN YAZILACAK VE YİNE HİÇBİŞEY ÇÖZÜLMEYECEK..
İTİRAZLAR OLACAK..
NE SAÇMALAMIŞLAR BUNLAR BÖYLE DİYECEĞİZ...
BEKLENTİM KALMADI ARTIK..... :verymad:

Milli Eğitimdeki yönetici kadrosunda bizim için uğraşacak, iyiliğimizi düşünecek kimse olmadıkça hiç bir şey çözülmeyecek ve bilişim teknolojileri öğretmenlerini ezmeye devam edecekler ki kendi bilmedikleri bilgisayarları hiç kimse doğru düzgün öğrenmesin...

cyberstar' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:
tabletler 2. dönem geliyormuş...2. döneme kadar iş çözülmez..
2.dönem sadece liselere dağıtılacak. 3900 küsür lise var ilk başta. ilköğretimler ne zaman göreceğiz bakalım.

hocam bunun ile ilgili bir habermi duydun yoksa fatih projesinin sitesinde böyle bir ibare vardı 3 aşmada yapılacak ilk önce liseler falan diyordu ona dayanarak mı söylüyorsun.
Aslında çok çeliskiler var fatih projesinn sitesinde ilk önce lisesler diyor.Sonra bakan çıkıp ilk önce 5 den 9 sınıfa kadar olan öğrencilere dağıtılacak diyor.Sizce tazat yokmu.

BBNET
Geri