formatör karikatür..

Kodla Büyü

uploadmin

Site Gezgini
ev arkadaşım sürekli sorardı: "yahu bu formatör nedir ne iş yapar, sürekli elinde tornavida ile mi gezer?" Bu sözden sonra ben de elimden geldiğince dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. biraz yanlış aktarmış olacağım ki benim karikatürümü tornavida ile çizmiş :) ev arkadaşıma,gardaşıma buradan sevgiler :)

Ekli dosyalar

• eminn.jpg
    eminn.jpg
    428.7 KB · Görüntüleme: 1,139
kendisi görsel sanatlar öğretmeni. ama karikatür konusunda bayağı iyi :) eee kimin ev arkadaşı :)

tebrik edilecek bir karikatür. hem yeteneğini sergilemiş hem bizi çok güzel anlatmış

bence siz bir site yapın arkadaşınız da mizah karikatürleri yapsın reklamdan parayı götürün :D

Olmamış beğenmedim :lol:

Genelde yıldız tornavidayla dolaşıyoruz çünkü :lol:

Gerçekten çok güzel çizmiş , bravo :+1:

uploadmin' Alıntı:
ev arkadaşım sürekli sorardı: "yahu bu formatör nedir ne iş yapar, sürekli elinde tornavida ile mi gezer?" Bu sözden sonra ben de elimden geldiğince dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. biraz yanlış aktarmış olacağım ki benim karikatürümü tornavida ile çizmiş :) ev arkadaşıma,gardaşıma buradan sevgiler :)

Çok güzel çizmiş arkadaşınız..

Sonik tornavida tutan doctor gibi olmuş :)

DotCom' Alıntı:
Olmamış beğenmedim :lol:

Genelde yıldız tornavidayla dolaşıyoruz çünkü :lol:

Gerçekten çok güzel çizmiş , bravo :+1:

habersiz çizmiş.. haber verseydim özellikle yıldız tornavida olması gerektiğini belirtirdim. hem de çizgi tagem in yıldız tornavidası :)

erfatm' Alıntı:
uploadmin' Alıntı:

Çok güzel çizmiş arkadaşınız..

Sonik tornavida tutan doctor gibi olmuş :)

gibi sanki :)

tebrikler güzel bir çizim olmuş bt sınıfına çerçeveletip asın hocam :mrgreen:

BBNET
Geri