Ford Tourne o Connect

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Aileye Ford Tourneo Connect almayı düşünüyoruz.Bu araba hakkında bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirimm...

2004 eylül ayından beri kullanıyoruz. sıfır almıştık. 100.000 km geçenlerde devirdik. araba güzel, yenileri daha da güzel. fordlar 1800 motor, bizimkisi 75 beygir olanından, 90 beygir olanları daha iyi ve tutulan modeli. bi de 110 beygir olanları var performans da istersen ama yakıt için 90 beygir olanı daha tutumlu. ama bu tarz modeller içinde sanırım ford en fazla yakanı.

artıları: geniş iç hacim, rahat, yüksek, gariban jipi, kamyonet gibi kullan (3 kez bekar evi taşıdım)

eksileri: hususi kamyonet olarak geçtiği için ruhsatta, hız sınırı az, milletin 90 ile gittiği yerde 80 ile gitmek zorundasın. otobanda 119 km ile ceza yedim. ayrıca her yıl muayenesi var diğer binek araçlarda 2 yılda bir. şehir içi kullanımda ve yüklü olmadığı zaman çok takır tukur ediyo...

umarım bilgi verebilmişimdir...

evet ne tepeee ne doblo ne de bir başkası ben uzun yol yaptım ford ile canavar gibi içi geniş önü ferah kışta karda korkmadan bas git

ozhan07 hocam çok aydınlatıcı bilgiler verdiniz teşekkürler ederim ama 90 olanı almayın dediler çünkü çok yakıyor dediler ayrıca 75 olanı satmak istersen hemen elinde gider dediler bize.
Bizim Baba evi kalabalık olduğu için bu tür araba lazım...

valla bilemiyom 75'lik kullanyoz biz memnunuz bi sorun çıkarmadı, bende 90'lığın daha çok tutulduğu duymuştum. istersen internetten biraz araştır, otomobil forumlarından falan. sıfır almayı düşünüyosanız deneme sürüşü yaparsanız farkını anlayabilirsiniz belki...

Evet 110 glx kullanıcısı olarak Performasına laf yok ama mazotu biraz fazla gerçekten çok kalite araba ama ozhan07 Arkadaşın dediği gibi eksilerini göz ardı etmemek lazım...

BBNET
Geri