Ford Ka hakkında yardım

Kodla Büyü

_*_G_S_*_

Aktif Üye
arkadaşlar aslında 20-25 bin tl civarında bir biütçem vardı ama bi arkadaşdan kelek yedim para gitti.

şimdi ise 8 bin tl ancak para ayırabiliyorum kafamda ford ka var. piyasası olmadığından da hayli ucuz

-tipi
-3 kapılı olması
-bakım ücreti
-piyasası
-yakıtı çok problem değil

benim sormak istediğim bu araba başıma çok iş açar mı? sürekli masraf çıkarırmı. motoru sağlam mıdır?
bir avantajıda bulunduğum ilde sadece ford servisi var.

mesela böyle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8157/detay

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

brodwey bana toros gibi gözüküyo.

sadece merak ettiğim ka nın motoru çok problem çıkarır mı?

teşekkürler

twingo lara bi bakn hocam aynı turde.. tipi düzgün hiçdeğilse.. bide honda 1.5 ex lervar 94-95 model.. çok tatlı araba
blank.gif

897700320ml.jpg

Ben bugün ford ka almaya istanbula gidiyorum.bence reno twingodan daha iyi.twingo arıza çıkarıyor ve parçası pahalı.ford ka'nın piyasası iyi kötü var.8 liraya ne alınır ki başka.motoru anadol motorunun geliştirilmişi.parça sıkıntısı olmaz.98 yılının yılın arabası.iş görür herhalde.parçaları ford eskortla uyumlu.haftasonu 2 tane sürdüm,arkadaşlarda var.güzel gidişi var.bizim elemanlar uzmanı olmuş arabanın.yine de bir bilene göstermek lazım arabayı.senin ilandaki arabayı beğenmedim.yorgun araba.bunların ölüsü 7 bin lira yapar.

hocam o aracın km si 99.999 dan sonra sıfırlanıyor. km ye bakıp aldanmayın :mrgreen: kim bilir sizden önce kaç defa sıfırlandı :puhaha:

big157896512sr.jpg

7 aydan beri Twingo kullanıyorum. Şu an 14 kuruş civarı bir yakıt yakıyor şehir içi. 7 aylık süreçte 11000 km yol yaptım bir sıkıntım yok.
8000 TL varsa hocam twingo öneririm. Sürüşü de çok rahat. Güvenlik için olumlu şeyler söyleyemem ama gerçekten twingolar para/performans olarak sizi mutlu edecektir.

temiz ka bulursam ilk tercihim. ama twingoda tercihlerim arasında

arabayı iyi bir ustaya götürcem baktırıp alıcam .alabilirsem

bu arada 99.999 olayını biliyorum.bazı uyanıklar 150 binlik arabayı 50 bin gibi gösterebiliyorlar.servise soksak acaba gerçek kilometresini öğrenebilirmiyiz

fotodakine 9 000 yazmışlardı hocam.. fiyatlarıda uçuyo gercekten.. piyasası var.. 8-9 a aldığını rahat elden cıkarrsın.. otomatiklre çok güvenmiyorum.... bi ay önce 8-9 a satışa cıkarılanlar şimdi ilanlarda yok...

ford kayı bu yüzden istiyom piyasası yok..o ilanlarda şimdi 10.000 çekenleri görecem satamayınca çeceekler 8-8.5 :puhaha:

bende bascam parayı..satarkende bende zarar ederim ama temiz bulursam binerim biraz..

krediyi sizmi cektinz. kefilmi oldunuz hocam... ..ex ler tatlıdır.. bi bak ilanlara fln..

açıkcası çok seri bir araba. boyutlarıan göre dingil genişliği fazla olduğundan yol tutuşu twingo, uno vs.. araçlara göre çok çok iyi. yakıt tüketimi de fazla değil. parça sıkıntısı hemen hemen yaşamazsınız. kasası sağlam.küçük olması ve kasasının şık olmaması dışında eksiği yok bana göre

Diyavol' Alıntı:
açıkcası çok seri bir araba. boyutlarıan göre dingil genişliği fazla olduğundan yol tutuşu twingo, uno vs.. araçlara göre çok çok iyi. yakıt tüketimi de fazla değil. parça sıkıntısı hemen hemen yaşamazsınız. kasası sağlam.küçük olması ve kasasının şık olmaması dışında eksiği yok bana göre

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :wink:

sciroccoya hondadan çarpmış bence.. iki gün öce 7.500 e vardı hocam istanblda.. şimd baktım yok... senmi aldın yoksa..

hocam çocuk var mı ? ben de tek kapılı düşünüyordum ama arka koltuga bebek koltuğu yerleştirlmiyormuş. bunu sorun ben de öğrenince şaşırdım. şimdi daihatsu sirion aldım. çok memnunum açıkçası. aldığı gün bir sürü soran oldu. satacan mı satarsan habeimiz olsun diye.

istanbul38' Alıntı:
sciroccoya hondadan çarpmış bence.. iki gün öce 7.500 e vardı hocam istanblda.. şimd baktım yok... senmi aldın yoksa..

bencede hondadan esinlenmişler :mrgreen: 7500 ah be temizse kaçmazdı o keşke ben alsaydım. sanada bi tur verirdim :puhaha:

nese1982' Alıntı:
hocam çocuk var mı ? ben de tek kapılı düşünüyordum ama arka koltuga bebek koltuğu yerleştirlmiyormuş. bunu sorun ben de öğrenince şaşırdım. şimdi daihatsu sirion aldım. çok memnunum açıkçası. aldığı gün bir sürü soran oldu. satacan mı satarsan habeimiz olsun diye.

çocuk yok. evlenip çocuk sahibi olursak zaten 4 kapılıya geçeriz ..memnunmusunuz peki arabadan ne kadara aldınız?

BBNET
Geri