Ford FUSHION hakkında görüşleriniz...

Kodla Büyü

alfa-turk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2004 model benzinli polo'mu sattım (küçük olmasından dolayı). şimdi dizel araç arıyorum. üst limit 28.000 TL. hız tutkunu değilim. az yaksın ve güvenli (sağlam) olsun. düşük model istemiyorum (en az 2007 model olmalı). bu şartlarda fushion geldi aklıma. nasıl bilirsiniz?

güzel arabadır ama poloya göre kullanımı serttir.o fiyatlara ford focusta bakabilirsiniz.

furkan4304' Alıntı:
güzel arabadır ama poloya göre kullanımı serttir.o fiyatlara ford focusta bakabilirsiniz.
hocam focus hayalimdeki araba ancak o fiyata temizini bulmak çok zor. dizel olanların hepsi 150.000 km'yi devirmiş. tşekkürler.

Babamda var iki senedir TDCİ kullanıyorum arasıra anlatayım hocam. 0 ını 29200 e aldı 2010 model.

Artıları
-Yüksek
-Yakıtı çok güzel normal kullanımda gerçekten çok daha azalıyor.
-Bagaj hacmi iyi
-Kliması çok güzel ben beğendim şahsen.

Eksileri
-Konfor açısından biraz sert malzeme
-İç işçilik zayıf. Özellikle ön torpido ve plastik malzemeler çok toz tutuyo
-Donanım olarak ta eksikleri var. arka camlar manuel.
-Yüksek olduğu için yüksek hızlarda yol tutuşu bilmem ama uçacakmış gibi oluyor.

Son olarak ihtiyacı olanın alması gereken bir araba. Baba bagaja arka koltuğa dolduruyo malzemeyi, gidiyo köy yollarına :++: sıkıntı yok.

Saygılar

kafkas' Alıntı:
Babamda var iki senedir TDCİ kullanıyorum arasıra anlatayım hocam. 0 ını 29200 e aldı 2010 model.

Artıları
-Yüksek
-Yakıtı çok güzel normal kullanımda gerçekten çok daha azalıyor.
-Bagaj hacmi iyi
-Kliması çok güzel ben beğendim şahsen.

Eksileri
-Konfor açısından biraz sert malzeme
-İç işçilik zayıf. Özellikle ön torpido ve plastik malzemeler çok toz tutuyo
-Donanım olarak ta eksikleri var. arka camlar manuel.
-Yüksek olduğu için yüksek hızlarda yol tutuşu bilmem ama uçacakmış gibi oluyor.

Son olarak ihtiyacı olanın alması gereken bir araba. Baba bagaja arka koltuğa dolduruyo malzemeyi, gidiyo köy yollarına :++: sıkıntı yok.

Saygılar
teşekkürler.

yakıtta 1.3 cdti, 1.3 multijet, 1.4 Hdi, 1.4 tdci seçenek çook :+1:

bir de hocam corollanın 2003-2007 arası 1.4 dizelleri de iyidir onlara da bakabilirsin.

İnşallah gönlüne göre bulursun.

alfa-turk' Alıntı:
2004 model benzinli polo'mu sattım (küçük olmasından dolayı). şimdi dizel araç arıyorum. üst limit 28.000 TL. hız tutkunu değilim. az yaksın ve güvenli (sağlam) olsun. düşük model istemiyorum (en az 2007 model olmalı). bu şartlarda fushion geldi aklıma. nasıl bilirsiniz?
hocam arkadaşımın var cok güzel bi araraç 2005 model ama ilgilenirseniz haberleşelim..

renk olarak en çok siyan yakışır bu arabalara.Jip gibi duruyor.İç tasarımı konsolu fiestalarla aynı hemen hemen.

araç gayet güzel fiesta şanzıman üzerine giydirilmiş bir seridir ara seridir yani Fusion. 2011 mayıs ayından itibaren satışı türkiyede durdu. Araç sert, yakıt iyi ama güvenlik dersen düşük. Bir zamanlar almayı düşündüm jipe çevirecektim ama güvenlik maalesef beni C-max almaya yöneltti. Yaza bende allahın izniyle C-max alıyorum. Arka bagajı o kadar da geniş değil 1 tekerlekli valiz birde el çantası aldı o kadar. 1.4 motor dizeli o kasa için de ağır kalmış. İzmir manisa arası araç ile 140 km hıza çıktık ama motor resmen bağırıyordu. Burdan da anlamalısınız ki içeriye aşırı ses alıyor. Şehir içi kullanım için derseniz ideal ama şehirler arası ya da uzun yolda sizi çok yorar.

hocam polo dan sonra seni fusion kesmez.
Bende de 2000 polo vardı sattım astra aldım.Şu anki arabamı da seviyorum ama emin ol polonun bi çok güzelliğini arıyorum.
Belki 2007 ve üzeri bulamazsın ama yine 2004 civarı vw grubundan golfe bak istersen.

sinerjique' Alıntı:
hocam polo dan sonra seni fusion kesmez.
Kesinlikle katılıyorum. Kaldıki benim polo-fiesta karşılaştırma soruma:
alfa-turk' Alıntı:
her ikiside aynı temizlikte olsa kesinlikle polo derim. fiestayla polo yu kıyaslamak bile yanlış olur. sağlamlık ve konfor bakımından fiesta polonun yanına bile yaklaşamaz.
demiştin. Fusion' ın fiestadan çok fazla bi farkı yok. Bu konuda sinerjique hocam katılıyorum. Bence de C-Max bakmalısın. Kaldıki dediğin fiyata temiz bulma şansın olabilir. Hep bunu birine söylemek istemişimdir(son 6 aydır sürekli duyduğum laf çünkü) "Üzerine biraz daha koyup temiz C-Max alabilirsin" :mrgreen:

BBNET
Geri