Ford focus

Kodla Büyü

hakanharuny

Aktif Üye
Arkadaşlar ford focus 2012 fiyat/performans ve konfor açısından nasıl tavsiye edermisiniz?

Teşekkürler....

bende eski kasa 2011 model titantum 1.6 dizel var yeni ford focuslardan değil ama çoook memnunum arabamı seviyorum..temmuzdan beri kullanıyorum herşey yolunda yakıt filan gayet iyi. yenilerin iç diyaznı biraz daha iç karartıcı geldi bana ama zevk meselesi..tabiii kendi kendine park etme özelliği süper grand c max var ablamda denedim gördüm yok böyle bi özellikkk düşünme al

bende de eski kasa 2011 model gri 1.6 benzili var çok konforlu 2012 modellerin kasası pek hoşuma gitmedi benim.Fiesta gibi biraz... basıyo gibi... 2011 çok ferah yada bana öyle geliyor.

bilişimciler böyle sıfır arabaları konuşuyoruz sonra foruma yeni gelenler bunlar amma kazanıyor diyorlar :d

2011 focus kullanıyor bir tanıdığım ve son derece memnun. hep performansından hem konforundan tatmin olmuş. 2012 focus son derece şık duruyor ama performansı hakkında bir şey söylemek şu anda zor sanırım.

bir arkadaşım aldı. 45 bin civarıydı sanırsam. benzinli ve 1.6 dan fazlaydı motoru. memnundu ama sen bilirsin.
para senin aynı model aynı özelliklerde toyota veya vosvogen alsan daha fazla para verirsin.

BBNET
Geri