I ibrahim_sadece Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 20 Eylül 2012 #1 ford focus 1.0 ecobost kullananların yorumları nedir?
19siyaHBeyaz03 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 20 Eylül 2012 #2 bende merak ediyorum bu motorları teknik verileri mükkemmel güç olarak yakıt olarak ama uygulamada nasıl acaba
bende merak ediyorum bu motorları teknik verileri mükkemmel güç olarak yakıt olarak ama uygulamada nasıl acaba
I ibrahim_sadece Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 20 Eylül 2012 #3 motor hacmi kücük olduğu için ömrü az olur diyorlar ama ben pek öyle düşünmüyorum.sonucta teknoloji yeni bu konuları düşünmğşlerdir sanırım.
motor hacmi kücük olduğu için ömrü az olur diyorlar ama ben pek öyle düşünmüyorum.sonucta teknoloji yeni bu konuları düşünmğşlerdir sanırım.
hakanharuny Aktif Üye Mesajlar 299 20 Eylül 2012 #4 avrupada yılın motoru seçildi ben yeni focusu sevemedim bir türlü içini çok küçük yapmışlar aileye uymaz bekarsanız alınabilir
avrupada yılın motoru seçildi ben yeni focusu sevemedim bir türlü içini çok küçük yapmışlar aileye uymaz bekarsanız alınabilir
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 21 Eylül 2012 #5 Bir kullanıcı yorumu http://forum.donanimhaber.com/m_66039470/tm.htm