Ford Fiesta

Kodla Büyü

malibozkus

Aktif Üye
Arkadaşlar Bi arkadaşımda 2004 model ford fiesta var 120 bin km de dizel. Beyaz renk Bi sorunu yok 16000 tl istiyor sizce nasıl uygunmu alınabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum

pahalı niye diycen hocam km sıkıntısı var ne kadar dizel olsada ikinci daha yüksek modelini bi kac milyar üstünde bulabilirsin

arabanın gerçekten temiz olduğunu biliyorsanız,alınabilir bence bu fiyata..arkadaşın dediği gibi bikaç milyar üstüne koyarsanız zaten onlarca seçenek daha çıkacaktır önünüze..

Hocam temiz ise alinir tabi ama 0 araçdan sasma en azindan 2,3 yıl kafan rahat

bende 2004 80 000 km aldım 17000 tl km sinden çekinmiyorsan alınır hocam ancak sonuçta dizel ve km si düşük olsa ii olur ancak kmsi düşünce fiyatta koyyor malesef arabadan memnun kalacağınız kanısındayım

Bende 2005 1,4 comfort benzinli var. 50000 de 14500 e aldım üç ay önce. arabaya çok talep olduğu için fiyati normalden biraz(bin 2bin civari) yüksek. arabanın kasko bedeline bakmak en iyisi + - bin lira normaldir.

bence aynı modelin benzinlisinden alıp güzel bir BRC tüp tak, bende dizeli vardı çok masraf çıkardı...

ben 2 ay önce 2008 model benzinli aldım çok çok memnunum.Dizel için km yüksek ama temiz olduğundan eminseniz fiyatı normal.

dizel 120 bin km de bir araç almak büyük riskler taşıyabilir. bence alma. Benzinli al tüp tak. 0 alacaksan dizel al.

Diesel araçlarda kmsi düşük olan araç iyidir diye bir şey yok.
O dediğiniz yüksek motorlu dizellerde geçerlidir. 2000 ve üzeri.
1.3 ve 1.4 diesellerde km 150 binde olsa korkma hocam.
Ben 130bin de opel corsamı 1 saat içinde sahibinden sattım.
2000 ve üstü diesel arıyorsa 50-60 bini geçmesin.

Por Favor' Alıntı:
Diesel araçlarda kmsi düşük olan araç iyidir diye bir şey yok.
O dediğiniz yüksek motorlu dizellerde geçerlidir. 2000 ve üzeri.
1.3 ve 1.4 diesellerde km 150 binde olsa korkma hocam.
Ben 130bin de opel corsamı 1 saat içinde sahibinden sattım.
2000 ve üstü diesel arıyorsa 50-60 bini geçmesin.
Valla bir arkadaşın başına geldiği için yazdım. Temiz olduğu kesin ise alınır tabi. Ama bilinemez ki kesin temiz olduğu. O yüzden şeyetmek istedim:)

hocam o fiyata o kmde arac alacagına 2-3 milyar üstüne koy daha yeni kasa hemde daha dusuk km alabilirsin. 2006 model 82.000 km de 17.750 ye aldı bir arkadas.

-dizel alınırken 1-2 bin fazla ödeniyor,
-dizelin 10 bin bakımları benzinliye göre daha pahalı,
-filtre değiştirme durumu çok oluyor,
-mazotu her yerden alamıyorsunuz,
-çok ses yapıyor,
-soğuk havalarda, sabahları sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.
Dizel mi az yakıyor benzinli mi sorusuna dizel çok yakıyor derim.

BBNET
Geri