ford fiesta

Kodla Büyü
haziran ayında 2003 model 127000 km de dizel fiestamı 15000 TL ye sattım. güvenlik paketliydi, 6 hava yastığı vardı. kazası ve boyası yoktu. fiesta güzel arabadır. tavsiye ederim.

Hocam dizel mi benzinli mi belirtmemişsiniz ama bence her ikisi içinde pahalı 100000 i aşmış 2003 model bir araba için.

nakzonakzo' Alıntı:
haziran ayında 2003 model 127000 km de dizel fiestamı 15000 TL ye sattım. güvenlik paketliydi, 6 hava yastığı vardı. kazası ve boyası yoktu. fiesta güzel arabadır. tavsiye ederim.
bnm ki pahalı mı olmuş yani

illaki boyasız olmak zarundamı hocam? benim poloyu çizdiler. hatta yazı yazmışlar çizerek. mecburen boyatıcam. şimdi benim arabama boya değdiği için değerinden ne kaybedecek?

Bilinçli araba kullanıcıları boyalı arabadan kaçınmaz, aracın neden boyalı olduğunu araştırır ilk önce sağlam bir kaportacıya sorar bilgi alır.
Aracın rengini beğenmemişimdir tamamını boyatmışımdır,
Araç çizilmiştir boyatmışımdır,
Araca sürtmüşlerdir boyatmışımdır,
Araç kamyonla kafa kafaya girmiş boyatmışımdır.

Araç boyalımı?
Evet boyalı olabilir.
Araç neden boyalı ? Önemli olan bunun cevabı.

..LysimakhoS..' Alıntı:
Bilinçli araba kullanıcıları boyalı arabadan kaçınmaz, aracın neden boyalı olduğunu araştırır ilk önce sağlam bir kaportacıya sorar bilgi alır.

Araç boyalımı?
Evet boyalı olabilir.

Aracın kamyonla kafa kafaya girip boyandığını da ilk defa duyuyorum.

fanfatih' Alıntı:
..LysimakhoS..' Alıntı:

Araç boyalımı?
Evet boyalı olabilir.

Aracın kamyonla kafa kafaya girip boyandığını da ilk defa duyuyorum.

Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır; sen demekki daha önce arabalar konusunda yeterli bilgi edinecek zamanı bulamadın. Arabalar kaza yaptıklarında belli bir yüzdenin üzerinde hasar mevcutsa pert raporu düzenlenir, düzenlenmeyen araçlarda mevcuttur. Bu kazalar muhtelif araçlar arasında da olabilirler. Araç pert olsa dahi bu araçlar kabiliyetli ustaların elinden geçerek yürüyen aksamı tamir edilir ve son olarak kaporta ustasının önüne getirilir. Kaporta ustalarıda plastik çekiç, vakumlama cihazı gibi tekniklerle aracın kaportasını düzelttikten sonra aracı boyama işlemini gerçekleştirirler son olarak. Kamyonla kafa kafaya kaza yapmış bir araçta boyanabilir yani.
Ama sizin oralarda kamyonlarla kaza yapan araçları boyamadan trafiğe salıyorlar demek ki :lol:

BBNET
Geri