Ford Fiesta (yeni kısa) kullanan yada araştıranlar

Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2010 model yeni kasa fiesta, 30bin km de, titanium, sadece 2 parça boya var (kapı ve çamurlukta), değişen yok, dizel.

aracı kullanan arkadaşlardan yakıt konusunda bilgi almak, bir de fiyatı konusunda fikir almak istiyorum.

2007 modelını kullandım baya atik bı araba yakıtıda fena degıl 2007 sını hazıranda 22 bıne aldık

açıkcası yeni yakıt fiyatlarıyla km de ne kadar yaktığını merak ediyorum.
araç sahibi 29bin tl ye düştü en son, o kadar parayı araca bağlamak akıllıca gelmiyor, kararsızım :S

hocam ben olsam okadar para verdikten sonra 2005 2006 model mondeo, avensis ,vectra vb. araçlara bakardım.+lpg

yakıtı çok iyi ama içi çokdar arka koltuklara uzun boylu biri oturamaz bagaj yok bide ön konsol hoşuma gitmedi oyuncak gibi yeni focuslarda öyle gerçi zevk meselesi

küçük ve dar bir araba.. az yakan sağlam bir araç ama bir otomobil kesinlikle değil... 6.kişi asla sığmaz arabaya, ve bagaj olmasada arka koltuklar daha geniş olsa olurdu...!!

Bence haksızlık etmemek lazım geçen sene sınıfında en iyi araba seçildi. Yeni kasası bir çok yerden ödül aldı. Eğer o segmentte bi araba alınacaksa (corsa, punto, palio, .... yerine) fiestayı tercih ederim. :D Ettim zaten iki yıldır 2006 model fiesta tdci kullanıyorum. Şehir içinde çok pratik, atak, kullanışlı, ekonomik bir araç. En son 130Tl mazotla 700 kilometre yol yaptım. Bunun yarısı şehir dışı olmak üzere. Tabi fiyat konusunda biraz daha araştırmak hesabı iyi yapmak lazım.

broker_2007' Alıntı:
küçük ve dar bir araba.. az yakan sağlam bir araç ama bir otomobil kesinlikle değil... 6.kişi asla sığmaz arabaya, ve bagaj olmasada arka koltuklar daha geniş olsa olurdu...!!
7-8 kişi mi biniyorsunuz kia ya :)

bende yeni kasa 2009 fieasta kullanıyorum. (2009 dizel titanyum+ x paket 30000km) çok hoşuma giden güzel bir araba.
bi de gerçekten tutulan bir araba...
sıfırı 37500 tl
ben tavsiye ederim.
hatta bu ara satmayı düşünüyorum.
(geçen sene inşaata girmiştim bu aralarda ev bitmek üzere ev kredisi çekeceğim. faizlerde yükselince istemeden de olsa satmak zorundayım)
eğer isterseniz görüşelim hocam...

Yakıtının çok ideal olduğunu bilmeyen yoktur görünüş konfor çok iyi askerlik bitsin ilk işim fiesta almak olucak:D

Mersin-Alanya arası yol yaptım. 2011 Trend 1.4 dizel.

Görünüşü ve iç tasarımı albeniliydi.
Karışıkta 5.2lt yakıt tüketimi vardı.
Yol tutuşunun iyi olduğunu söyleyemem.
Süspansiyonları sertti.

Bana kalırsa o parayı asla etmeyecek bir araba.

Reyhanli' Alıntı:
Mersin-Alanya arası yol yaptım. 2011 Trend 1.4 dizel.

Görünüşü ve iç tasarımı albeniliydi.
Karışıkta 5.2lt yakıt tüketimi vardı.
Yol tutuşunun iyi olduğunu söyleyemem.
Süspansiyonları sertti.

Bana kalırsa o parayı asla etmeyecek bir araba.
+1

BBNET
Geri