Ford Fiesta Almayı Düşünüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hem44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hem44

Aktif Üye
arkadaşlar bu aracı araştırıyorum internetten dizel olanlarını
bazılarında sadece ford fiesta yazıyor bazılarında ford fiesta tdci
bazılarında comfort yazıyor ne farkları var acaba
normal dizel ve tdci ler farklımıdır
birde bu aracı kullananlar varsa tavyise ederlermi?

http://www.araba.com/3187333/Ford Fiesta 1.4 TDCİ
şu araba nasıldır sizce?

hocam fiesta kaliteli ve güzel bir arabadır tdci ile dizel dediğin aynı şey bunlarda dizellerin hepsi tdci teknolojisine sahiptir. comfort olayına geilnce donanım seviyeleri dolayısı ile adlandırılmıştırlar. son olarak linkteki arabaya gelince o yaştaki arabada o kadar boya ve işlem bence fazla başka fiestalara bak derim. düşük km temiz bir fiesta ve corsa seni üzmez umarım iyi bir araba bulursun...

hocam bu kilometrede ve bu yaşta bu fiestayı hemde dizelini bu fiyata satmaları arbanın kazalı olduğunu gösteriyor,
zaten servise götürsen aynı şeyi söylerler, bence de daha temizine bak

bencede stan hocam haklı fiyat çok uygun geldi km ve modeline göre bendede 2004 ü var sormak istediğiniz bişey varsa yardım olayım

Bende 2006 modeli confort tdci.Yakıt açısından çok memnunum.alırsan dizelden şaşma.Park felan sorun olmuyor küçük araba.
yan aynalar ve arka cam küçük arkayı görmede yeterli açıları sağlamıyor.
bagaj çok küçük 1 büyük valiz başka birşey koyamıyorsun. bagaj çok önemli ilerde anlarsın.
Servis konusu önemli.
Ben ilerde bir tane araba düşünürsem. Dizel,bagajı büyük servisi çok olan ve aynaları büyük arkayı tamamen gören bir model olur.

hocam ben sana dizel getz öneririm..
bende vardı absli modeli..
hem fiestadan daha kuvetli bir motoru var (1.500 cc 88 beygir-240 NM torque)hem de yakıtı çok iyi (ş.içi 5.4 lt ile 6.4 lt arası-yaklaşık 170 bin lira falan yakıyordu) ayrıca iç hacmi de geniş..
ben çok memnundum..
şimdi era aldım..
aynı motora sahip ama 110 beygirlik..
fietsa bir arkadaşımda vardı turbo arızası çıkardığını söyledi..
bu arada hyundaide 5 yıl servis garantisi var bilginize..

BBNET
Geri