focus mu symbol mu

Kodla Büyü

i_ersen

Aktif Üye
Arkadaslar 2007 model 140000 km'de symbol mu alinir yoksa 2000 model 175000 km'de otomatik focus ghia mi alinir. Ikiside 23000 tl

Hocam bence ikisi arasında focus-ghia tabiiki faha fazla konfor, donanım ve sürüş keyfi sunacaktır. Yalnız otomatik focusda 200bin kmde şanzıman yenileme için hazırlıklı olun. Zira enistemde 2004 benzinli focus vardı. Şanzıman 200bin km gider demişlerdi 205binde şanzıman yenilenmek zorunda kaldı

Her ne kadar Focus her açıdan üstün olsa da 7 yıllık bir yaş farki var.Sadece ikisi arasinda kalsam Symbol derdim.Yaşlı arabanın kahri çekilmez hocam :)

ferhaterkus' Alıntı:
Her ne kadar Focus her açıdan üstün olsa da 7 yıllık bir yaş farki var.Sadece ikisi arasinda kalsam Symbol derdim.Yaşlı arabanın kahri çekilmez hocam :)

Hocam dogru diyor :+1: :+1: :+1:

kafkas' Alıntı:
Acil değilse bütçeyi 30.000 yap ikisini de alma bence hocam.

Hocam kendi arabami sıkıntılarindan dolayi satmak zorunda kaldim ve bekledigim fiyatin altinda verdim. Normalde bu butceye bile zorla cikiyorum 30.000 bulmam cok zor. Cocuklardan dolayi arabada almak zorundayim. Buyuk ihtimalle symbol'u alacagim

i_ersen' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
Acil değilse bütçeyi 30.000 yap ikisini de alma bence hocam.

Hocam kendi arabami sıkıntılarindan dolayi satmak zorunda kaldim ve bekledigim fiyatin altinda verdim. Normalde bu butceye bile zorla cikiyorum 30.000 bulmam cok zor. Cocuklardan dolayi arabada almak zorundayim. Buyuk ihtimalle symbol'u alacagim

O zaman symbol hocam. Ne yaparsan yap 10 yaşından sonra arabalarımız öksürmeye aksırmaya başlıyor ufak ufak :wink:

BBNET
Geri