erdcan' Alıntı:focus elma, corsa armut , ikisi de meyve ; hangisini canın çekerse
Çapanoğlu66' Alıntı:corsa derim ben opel'in konforu rahatlığı focusu ezer geçer
schumix' Alıntı:Çapanoğlu66' Alıntı:corsa derim ben opel'in konforu rahatlığı focusu ezer geçer
Enteresan bir yorum olmuş ,
Focus C segmenti bir araçtır hem ağırlık , hem büyüklük hem de konfor olarak corsa dan bir gömlek üstündür.
Corsa B segmenti bir araçtır. Daha hafiftir , uzun yol aracı değildir, daha ziyade şehir içinde kullanmak için seçilir.
Zaten ikisinin fiyat farkından bunu aşşağı yukarı tahmin edebilirsiniz... Corsa nın dizeli focus un benzinlisinden daha ucuzdur..
hocam focus 2004 mü 2005 mi yılında olması lazım en iyi manevra kabiliyetine sahip araç secildisevincaltunel' Alıntı:ben segmentini falan anlamam ama şunu biliyorum ki estetik yok konfor yok uzun yolda savuruyor corsa için birşey diyemem kullanmadım ama alacağım en son araç forddur herhalde
ergun833' Alıntı:hocam focus en iyi 2004 mü 2005 mi yılında olması lazım en iyi manevra kabiliyetine sahip araç secildisevincaltunel' Alıntı:ben segmentini falan anlamam ama şunu biliyorum ki estetik yok konfor yok uzun yolda savuruyor corsa için birşey diyemem kullanmadım ama alacağım en son araç forddur herhalde
siz bunu savutturabiliyorsanız diğer arabalarla neler yaparsınız kimbilir.
yeni fiestayı bilmiyorum ama ford her zaman güzel araba üretmiştir
zafer_can' Alıntı:schumix' Alıntı:Çapanoğlu66' Alıntı:corsa derim ben opel'in konforu rahatlığı focusu ezer geçer
Enteresan bir yorum olmuş ,
Focus C segmenti bir araçtır hem ağırlık , hem büyüklük hem de konfor olarak corsa dan bir gömlek üstündür.
Corsa B segmenti bir araçtır. Daha hafiftir , uzun yol aracı değildir, daha ziyade şehir içinde kullanmak için seçilir.
Zaten ikisinin fiyat farkından bunu aşşağı yukarı tahmin edebilirsiniz... Corsa nın dizeli focus un benzinlisinden daha ucuzdur..
"Corsa B segmenti bir araçtır. Daha hafiftir , uzun yol aracı değildir, daha ziyade şehir içinde kullanmak için seçilir." sözünüze katılmıyorum. Konuyu açan hocamın bahsettiği Corsa, Yeni Corsa modelidir. Corsa Twinport ile karıştırmayınız. Yeni Corsa iç dizayn olarak, konfor olarak, motor gücü olarak, dış hacmi olarak her şekilde önceki kassından çok farklıdır. Uzun yol aracı olmaması için hiçbir nedeni yoktur. Eğer uzun yola çıkılmayacak olursa o zaman ne fiestayla, ne clioyla ne de focusla çıkılabilir. Ben 2007 Yeni Corsa kullanıyorum ve gayet memnunum. Uzun yola çıkmak için de hiç tereddüt etmem.
ben segmentini falan anlamam ama şunu biliyorum ki estetik yok konfor yok uzun yolda savuruyor corsa için birşey diyemem kullanmadım ama alacağım en son araç forddur herhalde
ben segmentini falan anlamam ama şunu biliyorum ki estetik yok konfor yok uzun yolda savuruyor corsa için birşey diyemem kullanmadım ama alacağım en son araç forddur herhalde
sevincaltunel' Alıntı:ben segmentini falan anlamam ama şunu biliyorum ki estetik yok konfor yok uzun yolda savuruyor corsa için birşey diyemem kullanmadım ama alacağım en son araç forddur herhalde
mpurcuklu' Alıntı:tartışmasız focus hocam sorulmaz bile. Ben focus alacaktım param yetmedi fiesta aldım harika arabalar taş gibiler. hem ne demişler
"Al bir FORD ol bir LORD"