lefke Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 1 Ocak 2013 #1 hocam bmv 116i nin iç hacmi focus en sondan bir önceki kasaya göre iç hacmi nasıl hangisi daha geniştir. bende focus var değştirsem dedim teşekürler
hocam bmv 116i nin iç hacmi focus en sondan bir önceki kasaya göre iç hacmi nasıl hangisi daha geniştir. bende focus var değştirsem dedim teşekürler
K kafkas Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,917 1 Ocak 2013 #2 hocam focus daha geniştir. ikisindende 116 i ve focus tdci hb kasalar vardı okulumuzda hocalarımızda sokağa atacak paran yoksa kesinlikle focus. bmw 3 serisi ile olsa neyse ama 116 i leri niye üretti BMW bilmiyorum
hocam focus daha geniştir. ikisindende 116 i ve focus tdci hb kasalar vardı okulumuzda hocalarımızda sokağa atacak paran yoksa kesinlikle focus. bmw 3 serisi ile olsa neyse ama 116 i leri niye üretti BMW bilmiyorum
lefke Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 1 Ocak 2013 #3 sağol hocam tipi hoşuma gitti bu aracın da focus tan memnunum aslında iç hacmi darsa sıkıntı olur eşyalar için
sağol hocam tipi hoşuma gitti bu aracın da focus tan memnunum aslında iç hacmi darsa sıkıntı olur eşyalar için