hocam otomatikten kasıt tam olarak nasıl oluyo. elektrikli ön arka camlar elektrikli aynalar, elektrikli koltuklar gibi özellikler var ama kastınız bu mu bilmiyorum. yoksa otomatik vites mi demek istediniz?oziie' Alıntı:Araç otomatik değilse çok pahalı bence.
0nursah' Alıntı:hocam otomatikten kasıt tam olarak nasıl oluyo. elektrikli ön arka camlar elektrikli aynalar, elektrikli koltuklar gibi özellikler var ama kastınız bu mu bilmiyorum. yoksa otomatik vites mi demek istediniz?oziie' Alıntı:Araç otomatik değilse çok pahalı bence.
sen git sıfır araba bak kendineleventakb' Alıntı:triger kayışı+devirdaim pompası+baskı balata bilya değiştimi sor yoksa bu bakımlar çok pahalı. değiştiyse 17000 alınabilir
hocam sende dalga amaçlı mı yazdın ne ettin bilmiyorum ama oto fiyatlarından pek haberin yok gibirunalone' Alıntı:15000 eder anca
ergun833' Alıntı:sen git sıfır araba bak kendineleventakb' Alıntı:triger kayışı+devirdaim pompası+baskı balata bilya değiştimi sor yoksa bu bakımlar çok pahalı. değiştiyse 17000 alınabilir
öyle araba bulursan ucuza söyle bize 3-5 tane alalım.
parmakları olan buraya buraya yazıyor bir yıl önceki fiyat ile şimdiki
fiyat bir mi.