focus alacağım yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0nursah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

0nursah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 2001 focus 1.6 ghia 140000 km de. araç temiz sıralı sistem lpg var bakımları yeni yapılmış 17500 istiyor tanıdık bi arkadaştan almayı düşünüyorum. fikriniz nedir?

hocam araba temiz ise fiyat normal ama.
ben 160 binde ambianteyi 15500 sattım ama arkadasa sattım. 16 000 veren de vardı. aracım temizdi. aracta boya darbe yok tüplü ise olabilir ama bence 17000 e daha mantıklı ve uygun olur bence.

Araba temizse fiyat gayet normal.Kazası,değişeni,boyası yoksa alın derim.

"araç temiz sıralı sistem lpg var bakımları yeni yapılmış" ise
alınabilir. ghia olmasıda güzel.
3 aşagı 5 yukarı anlaşın kendi aranızda

17000 oldu :) çelik jantlar var araçta lastikleri çok yeni değil ama jantları çok güzel gözüküyor.

triger kayışı+devirdaim pompası+baskı balata bilya değiştimi sor yoksa bu bakımlar çok pahalı. değiştiyse 17000 alınabilir

oziie' Alıntı:
Araç otomatik değilse çok pahalı bence.
hocam otomatikten kasıt tam olarak nasıl oluyo. elektrikli ön arka camlar elektrikli aynalar, elektrikli koltuklar gibi özellikler var ama kastınız bu mu bilmiyorum. yoksa otomatik vites mi demek istediniz?

2001 için pahalı geldi bana üstelik140000de. 40000 km daha yapsanız daha zor satarsınız. LPG 10 yılda bir değişir tank ve beyin(ismini tam hatırlayamadım) Buna da bakmak lazım. Yeni lpg takıldı diye yazanlar da lpg taktırıp memun kalmayıp satanlardır.

abicim yapma o paraya yazık, sen orabayı alıcan bi 30.000 km de sen binsen eder 170.000, onu bidaha elden çıkaramassın, çok zarar edersin

0nursah' Alıntı:
oziie' Alıntı:
Araç otomatik değilse çok pahalı bence.
hocam otomatikten kasıt tam olarak nasıl oluyo. elektrikli ön arka camlar elektrikli aynalar, elektrikli koltuklar gibi özellikler var ama kastınız bu mu bilmiyorum. yoksa otomatik vites mi demek istediniz?

Otomatik vites i kastetmiştim üstad. 1 sene öncesi piyasaya bakarak söylüyorum - son durumdan haberdar değilim - fakat bana fiyat biraz yüksek geldi.

leventakb' Alıntı:
triger kayışı+devirdaim pompası+baskı balata bilya değiştimi sor yoksa bu bakımlar çok pahalı. değiştiyse 17000 alınabilir
sen git sıfır araba bak kendine
öyle araba bulursan ucuza söyle bize 3-5 tane alalım.
parmakları olan buraya buraya yazıyor bir yıl önceki fiyat ile şimdiki
fiyat bir mi.

hayırlı olsun temiz bir araba için fiyat fena değil
benzinli arabada km sorun olmaz takma kafana
konforlu arabadır .
tutan bi arabadır çok rahat satarsın.

bi umut 17 nin altını zorlayacaz gibi ama çok fazla da inmez artık. babam baktırıyo şu an da, lpg uyumunda sıkıntı yoksa artık al diyeceğim galiba. ama işte hep bi kararsızlık oluyo. eğer biraz daha verebilseydim sıfır almayı bende istiyordum da, elde olan bu sıfır konusunda yapacak bişey yok. ilginize teşekkürler

ergun833' Alıntı:
leventakb' Alıntı:
sen git sıfır araba bak kendine
öyle araba bulursan ucuza söyle bize 3-5 tane alalım.
parmakları olan buraya buraya yazıyor bir yıl önceki fiyat ile şimdiki
fiyat bir mi.

sen şimdi söylediğim fiayata az mı diyon cok mu? sıfır araba bak diyon bide bu fiyata bulursan 3-5 tane alam diyon. arkadaşım bak ne diyon anlamadım ama ford focus 2000 yıllarında çıktığında dünyanın ödülünü aldı birde ilk 3 yaşına kadar en az sorun cıkaran arabadır. ghia modelleri ile diğer modellerine göre daha donanımlıdır bu yüzden biraz daha fazladır fiyatları sözü edilen arabada ghiadır. bende aldım-sattım bu arabadan almasıda çok kolay satmasıda. çünkü araba harika

BBNET
Geri