Oluyor hocamBu eğitim videolarını izlerken biraz ileri alsak izlemiş gibi görünüyor muyuz?Adam 5-10 dakikalık konuyu 50 dakikada anlatmış.
Benim gibi ebadaki videoların yavaşlığından sıkılanlar için Chrome eklemtisi var. S ile yavaşlatıyorum d ile hızlandırıyorum... Sorun yaşamadım 1.70 veya 1.80 hızda izliyorum genelde...Bu eğitim videolarını izlerken biraz ileri alsak izlemiş gibi görünüyor muyuz?Adam 5-10 dakikalık konuyu 50 dakikada anlatmış.
Benim gibi ebadaki videoların yavaşlığından sıkılanlar için Chrome eklemtisi var. S ile yavaşlatıyorum d ile hızlandırıyorum... Sorun yaşamadım 1.70 veya 1.80 hızda izliyorum genelde...
https://chrome.google.com/webstore/detail/video-speed-controller/nffaoalbilbmmfgbnbgppjihopabppdk

Yalnız kotlin'de proje geliştirmek daha kolay gibi geldi.Tasarım, geçişler. Pythondaki gibi noktalı virgül olayını kaldırmışlar. Flutter'la proje yapıyorum 10 gündür. Onun kursunu almadım ama kayıt oldum. App Store un yıllık developer fiyatı yaklaşık 700 Tl
Projeyi Build etmek için Macbook lazım ortalama 10000 tl de onu say. Bu Apple resmen ....
Bu 700 tlyi yatırırsanız projeyi incelemeye gönderebiliyorsunuz. Flutterda yapacağınız projenin ios kısmı havada kalacak yani.