Flashta menü yapma sorunu

Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar ben flashta kendi açılır menümü( Şu dream weaver daki sprymenü gibi ) yapmaya çalışıyorum. şimdi bir buton yapıp onun üzeri etkinliğine alt menüleri yerleştirdim. çalıştırınca swfyi butonun üzerine gelince aşağıdaki menüler çıkıyor. fakat aşağıdaki menüden herhangi birisine tıklamak için butonumdan faremi çekince açılan menü butonları kayboluyor. bunlara tıklayabilmem için durdurmam gerekiyor. nasıl durdurabilirim. bir yardımcı olursanı sevineceğim
şimdiden ilgililere teşekkürler.

on rollower ile mouse üzerine gelince diyordunuz. aynı şeyi on rollout için yapabilirsiniz.

ama bu arada diğer menüler içinde kodları yazmanız gerekir. mesela diğer üst menüye geldiğinizde de önceki açılanı kapatacağını falan yazmanız gerekir.

Ben aşağıdaki menü açılınca o, aşağıdaki menünün üzerine gelene kadar yukarıdaki asıl menü düğmemden fareyi kaydırdığım için aşağıdaki menüde hemen kapanıyor. kapanmamasını ve tıklayana kadar kalmasını istiyorum. yada onun üzerinden fareyi çekene kadar kalmasını istiyorum. yokmu yardım edecek. şöyle anlaşılır biçimde anlatacak arkadaşlarım. yardııııım lütfeeeennn

BBNET
Geri