flashta çalışırken snaal bellek uyarısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MGZA77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MGZA77

Aktif Üye
arkadaşlar yeni laptop aldım asus n61jq 4 gb ram 500gb harddisk i7 işlemci ve flashı daha açar açmaz sanal bellek uyarısı veriyor. aslında gerek bile duymamamlı. arttırdım yine hata sizce ne yapmalıyım. windows7 64 bit var.flash cs4. şimdiden öneriler için teşekkür ederim

arkadaşlar bu sorunu yaşayan yok mu araştırıyorum ama çözüm bulamadım bu kadar iyi bir pcde nasıl bu hata olur??

Bilgisayarıma sağ tıklayın >Gelişmiş sistem ayarları>Gelişmiş burdan performans ayarlar burdanda gelişmiş sekmesine gel sanal bellek alanından bu değeri artırın.
Ardından C: bölümüne sağ tıklayın özellikler disk temizlemeyi çalıştırın diski temizleyin.

hocam teşekkür ederim ama bunu yapmama rağmen alıyordum bu mesajı.başka ne yapabilirim acaba.

C: bölümü doluysa dosyalarınızın bir kısmını D: ye taşıyın.

Adobe flash Cs4 açın Düzene gelin burdan tercihler Geri al 100 olan düzeyi 10 yapın tmm deyin.

Hocam Klasör seçeneklerinden görünüme gelin burdan gizli dosyaları gösterin.
Daha sonra bilgisayarıma tıklayın C: bölümünü açın burda programData klasörü var burdan adobeyi bulun eğer flash ile ilgili dosyar var ise bunları silin.

hasari' Alıntı:
Hocam Klasör seçeneklerinden görünüme gelin burdan gizli dosyaları gösterin.
Daha sonra bilgisayarıma tıklayın C: bölümünü açın burda programData klasörü var burdan adobeyi bulun eğer flash ile ilgili dosyar var ise bunları silin.
hocam vallahi cevap yazmaya utanıyorum orda flashla ilgili bişey yok. zaten pc yeni flash da yeni kurdum bir türlü de o hatayı engelleyemedim. ama tüm cevaplarınız için size çok teşekkür ederim. hakkınızı helal edin.

Hocam sorun varsa çözümüde vardır. :)

Yerinizde olsam Adobe programını kaldırır ardından Registry Mechanic gibi güçlü bir program ile gereksiz regeditleri siler Adobe programlarını tekrar kurardım. Sanırım sorun regeditle ilgili.

BBNET
Geri