Flash'da kayan yazı efekti

Kodla Büyü

sehergin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar. Okul sitei için yeni bir banner hazırladım. Fakat okulun ismini üzerine flash efekti ile yazdırmak istiyorum. Bana yardımcı olrsanız sevinirim.Teşekkürler...

Kayan yazıyı nasıl koyarım arkadaşlar? Elinizde uygulayabileceğim bir örnek varsa paylaşırsanız sevinirim.. :(

sehergin' Alıntı:
Kayan yazıyı nasıl koyarım arkadaşlar? Elinizde uygulayabileceğim bir örnek varsa paylaşırsanız sevinirim.. :(

valla hocam ben anlatamadım ama bi tane örnek yaptım istersen bi karıştır kurcala bak fazla zor bişey degil ..

Hocam. Paylaşım için sağol. Ama bendeki flash sürümünden midir nedir
" Unexpected file format" hatası verdi :( yani açamadım...

olabilir hocam CS3 mü kullanıyorsun ? .. Sothink SWF decompiler diye bir program war ..Ben sana istersen SWF dosyası olarak yollayım sende onu o program ile kendi kullandıgım programın sürümüne çevirirsin..

Magic Flare programı ile kolayca yazı efekti hazırlayabilirsin. SWF olarak kaydettikten sonra istersen css ile ana resim üzerine sabitleyebilir ya da aynı işlemi flash ta yapabilirsin.
Bu program da çok güzel hazır text efektleri var.

Hocam teşekkür ederim. Download ettim. Çok güzel banner'lar var sonra da işime çok yarayacak :+1:

cheerful' Alıntı:
Magic Flare programı ile kolayca yazı efekti hazırlayabilirsin. SWF olarak kaydettikten sonra istersen css ile ana resim üzerine sabitleyebilir ya da aynı işlemi flash ta yapabilirsin.
Bu program da çok güzel hazır text efektleri var.

Bu programı inceledim.
Çok güzel bir program.Ancak demo olduğu için yararlanamıyorum.
Eğer mümkünse bunu ilacı ile birlikte paylaşabilir misiniz?

BBNET
Geri